Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
Bayburt / Merkez Z-A İnşaat

Bayburt ilahiyat fakültesi yapım işinde şantiye şefliği yapacak şantiye yönetim tecrubesi olan inşaat mühendisi arıyoruz..

Ankara / Çankaya sodexo

SEODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. Çankaya çevresinde ikamet eden bina temizlik yönetimi konusunda tecrübeli bay / bayan temizlik şefi aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tümü sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. TÜRKİYE GENELİ OFİS MUTFAK TEMİZLİK ALANINDA ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VARDIR 0549 807 43 70..

Ankara / Çankaya Firma Adı Gizli

Tesis Yönetimi alanında faaliyet gösteren firmamızın Ankara Merkez Bölge' de görevlendirilmek üzere 'Mekanik Teknik Şefi' istihdam edilecektir; - En az Meslek Yüksekokulu Makine bölümünden mezun, - Tercihen alışveriş merkezleri veya site projelerinde Elektrik, El..

İş Tanımı Kat Hizmetleri departmanı iş talimatları doğrultusunda; misafir oda ve yatak bloklarının temiz ve düzenli olmasını sağlamak amacıyla gerekli uygulamaları yürütmek üzere "Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı" aramaktayız. Organizasyon şemasında: Kat Hizmetleri Müdürüne bağlıdır ve r..

Konya / Merkez CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Konya, Ankara, Kayseri ve Çorum bölgelerinden sorumlu olarak görevlendirilmek üzere "YEM SATIŞ ŞEFİ" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • Tercihen Veterinerlik Fakültesi ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

Şubelerimizde çalıştırılmak üzere Müdür ve Müdür Yardımcısı arıyoruz.. *Dinamik,güler yüzlü,disiplinli,takım kurabilme ,yönetme bilgi ve becerisine sahip, *Satış kabiliyeti olan, *Günlük ve haftalık sipariş trafiğini yönetebilecek, *Personel işlemlerinin takibini yapabilecek,..

Kadıköy/Merdivenköy'de bulunan mali müşavirlik şirketimizde çalıştırılmak üzere, - En az 5 yıl muhasebe bürosu veya muhasebe bürosu yönetimi tecrübesine sahip, - Ekip çalışmasına uygun, - LUCA (MMP) muhasebe programını iyi bilen, - Vergi, SGK, Muhasebe konularına hakim,..

İstanbul Anadolu / Pendik Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Sakarya / Adapazarı Cengiz Mekanik

-Düzce ve Sakarya illerinde aracılık hizmetlerinde bulunan şirketimizde dönemsel ''ŞANTİYE ŞEFLİĞİ'' hizmeti verecek makine, elektrik, elektronik, inşaat mühendisi, mimarlık mezunu arkadaşlar aramaktayız. -İkametgahı Sakarya veya Düzce'de görünen -Üniversiteden Mezun ve meslek odasına ka..