Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
Ankara / Çankaya İcs Grup

ANKARA ÇANKAYA PROJEMİZ İÇİN TEMİZLİK ŞEFLERİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 08:00 AKŞAM 17:00 PAZAR GÜNÜ İZİN 1645 MAAŞ+AGİ YOL+YEMEK..

Kocaeli / Gebze Kar Group

Şirketimizin Gebze Yönetim binasında görevlendirilmek üzere Muhasebe departmanına Muhasebe Şefi aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar * Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun, * Muhasebe ve Mali İşler Bölümlerinde, ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sinus Elektronik

* MYO veya meslek liselerinin Elektronik bölümünden mezun, * Anadolu yakasında ikamet eden, * Benzer pozisyonda en az 3 yıl TH dizgi deneyimine sahip, * Dip dizgi malzeme hazırlığında kullanılan makinelerin işletimini yapabilen, (Radial- Aksiyel kesim) * Dizgi bandının deng..

İstanbul Anadolu / Tuzla DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

TUZLA MARİNA Projemiz için Tecrübeli Makine ve Kimyasal bilgisi olan deneyimli temizlik Şefi ve Şef Yardımcısı aranmaktadır. İlgilenenlerin DENİZ ASLAN 0530 632 90 79 numaradan irtibata geçmeleri rica olunur..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

Şubelerimiz için Müdür ve Müdür Yardımcısı arıyoruz.. *Dinamik,güler yüzlü,disiplinli,takım kurabilme ,yönetme bilgi ve becerisine sahip, *Satış kabiliyeti olan, *Günlük ve haftalık sipariş trafiğini yönetebilecek, *Personel işlemlerinin takibini yapabilecek, *Asgari Li..

Bursa / İnegöl CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Bursa / İnegöl ’de bulunan kesimhanesinde görevlendirilmek üzere 'BAKIM Şefi' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Elektrik Elektr..

İstanbul Avrupa / Avcılar Hayrola Consept

Yeni açılacak restaurantımıza; turizm sektöründe çekirdekten yetişme, tecrübeli, kurumsal firmalarda çalışmış, kurumsallığı ve disiplini bilen şef alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kartal Akbey Özel Güvenlik

BİRLİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1. CADDE AYDINLI MEVKİİ TUZLA'DA BULUNAN PROJEMİZE ÖGG KİMLİKLİ 25-40 YAŞLARINDA BAY PERSONELLER ALINACAKTIR. MAAŞ: 1750+150(YOL)+PROJEDEN YEMEK+SGK+KIYAFET MEHMET MUCUK..

İzmir / Bornova Liva Proje

Firmamız bünyesinde müteahhitlerin projelerine şantiye şefi imzasını kullanabilecek mimar,inşaat mühendisi, makine mühendisi veya elektrik mühendisi aramaktayız; şantiye şefi olmak başka bir işte çalışmaya engel değildir, ve yasal olarak her mimar ve mühendisin aynı anda 5 projeye imza atma hakkı v..

İstanbul Avrupa / Güngören Enfes Dantel

Tercihen Üniversite Mezunu, 30-40 yaş aralığında Askerlik görevini tamamlamış, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden, Depo sorumlusu olarak en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi olan (Tercihen Tekstil sektöründe), Mal kabul, stok yönetimi ve ürün sevkiyatı konularında tecrübeli,..