Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
Bursa / İnegöl Buyıl Restoran

Bursa İnegöl AVM'de; Yeni açılacak olan TAVUK DÜNYASI'nda çalışmak üzere; Tam zamanlı, Mutfak ve salon şefi aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ics Güvenlik Ve Koruma Hiz.

Bağdat caddesinde bulunan şantiyemiz için proje müdürü olarak görev alacak , • Üniversitelerin Mimarlık – İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun, • Şantiye ve teknik ofis deneyimi olan, • Proje tasarım, saha uygulama konularında tecrübeli, • Onaylanan projelerin diğer disipl..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE BULUNAN YÖNETİMİNİ ÜSTLENDİĞİMİZ İŞ MERKEZİ PROJEMİZDE PERSONELLERİN (TEMİZLİK PERSONELLERİ-GÜVENLİK PERSONELLERİ-TEKNİK PERSONELLER-GÜVENLİK AMİRLERİ) SEVK VE İDARESİNİ SAĞLAYACAK SAHA AMİRİ İŞ ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. ARANAN NİTELİKLER *GÜVENLİK AMİ..

Bursa / Osmangazi Evinesa

Nilüferköy ve Bademli şantiyelerimizde görev almak üzere şantiye tecrübesi olan veya kendini geliştirebilecek ehliyeti olan çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Şanlıurfa / Tümü Ekspress Temizlik Hizmetleri

Şanlıurfa merkezde novada park avm projelerimize deneyimli bay bayan temizlik müdürü ve şefi aranmamaktadır. maaş+yol+yemek+sgk..

Konya / Akören Park İnşaat

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Konya ili Akören ilçesinde yapımını üstlendiği 157 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinde görevlendirilmek üzere; "ŞANTİYE ŞEFİ" ARIYORUZ. Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği/Mimar..

Kocaeli / Başiskele Avrupa İnşaat

BAHÇECİK DE YAPIMINA BAŞLANAN MÜSTAKİL KONUT ŞANTİYEMİZDE ŞANTİYE ŞEFLİĞİ YAPABİLECEK, İZMİT, BAŞİSKELE, GÖLCÜK, KARTEPE VB. YAKIN ÇEVREDE İKAMET EDEN MİNİMUN 3 YIL TECRÜBELİ İNŞAAT TEKNİKERİ ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. ADAYLARIN NİVO KULLANIYOR OLABİLMESİ TERCİH SEBEBİ OLACAKTI..

Güçlü mali yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. ; - Tesis Yönetimi ve İşletim Hizmetleri - Bakım Arıza ve Onarım Hizmetleri - Proje Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri - Data Center Kurulum Hizmetleri - Taahhü..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Köseoğlu Grup

Ev Tekstilinde öncü şirketler Grubumuzun Güneşli merkez ofisinde görevlendirilmek üzere Aday Muhasebe Şefleri aranmaktadır. - Muhasebe alanında en az 8, tekstil sektöründe ise en az 4 yıl deneyimli, - İİBF, Ekonomi, İşletme veya benzer bilim dallarında örgün eğitim veren üniversit..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Köseoğlu Grup

Ev Tekstilinde öncü şirketler Grubumuzun Güneşli merkez ofisinde görevlendirilmek üzere Muhasebe Şefi aranmaktadır. - Muhasebe alanında en az 8, tekstil sektöründe ise en az 4 yıl deneyimli, - İİBF, Ekonomi, İşletme veya benzer bilim dallarında örgün eğitim veren üniversitelerden ..