Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Anadolu / Kadıköy Loft Mühendislik

Şantiyemizde devam eden Mekanik Tesisat projemizi uygulama ve kontrol sürecinde destek olacak en 2 yıl tecrübeli personel aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Riosat Elektronik

ÜRETİM ŞEFİ Uydu TV dağıtım ürünlerini yapan firmamıza aşağıdaki niteliklere sahip üretim şefi alınacaktır: - Üretim yönetimi ve Planlama konularına hakim - En az 3 yıl üretim yönetimi konusunda tecrübeli - Ofis programlarını kullanabilen - Analitik düşün..

Bilecik / Osmaneli CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Bilecik / Osmaneli’de bulunan kesimhanesinde görevlendirilmek üzere 'BAKIM MÜDÜRÜ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Elektrik E..

İstanbul Anadolu / Beykoz Betula Peyzaj

***LÜTFEN İLGİLENEN ,ADAYLARIN ARANAN ÖZELLİKLERİ VE KOŞULLARI OKUYUP-ANLAYARAK "FOTOĞRAFLI CV " İLE BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR. FOTOĞRAFSIZ CV LER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR ÇALIŞMA GÜNLERİ PAZARTESİ -CUMARTESİ ÇALIŞMA SAATLERİ 8.30-19.00 MUHASEBE SORUMLUSU..

Kocaeli / Gebze Kar Group

Gebze Yapı Kimyasalları Tesisine - Yoğun iş temposu içinde esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek - Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış - Bay VARDİYA AMİRİ alınacaktır. - (Kalacak Yer Mevcuttur.)..

İstanbul Avrupa / Kağıthane TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

Asker veya Emniyet kökenli ayrılmış (Uzman çavuş, Astsubay ) Üniversite mezunu tercih sebebi Avrupa yakasında ikamet eden (Kağıthane, şişli civarına yakın) 5188 sayılı kanuna hakîm Ehliyetli aktif araç kullanabilen Seyahat engeli olmayan Esnek saatlerde çalışabi..

Balıkesir/ Gönen Ilıcak Köyünde Bulunan Projemizde Görevlendirilmek Üzere; 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip, Tercihen TSK emeklisi ( İstekle Emekli veya Müstafi Astsb. ) Etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün..

Kocaeli / İzmit Prestij Vıp Güvenlik

Kocaeli - İzmit'te bulunan AVM projemizde; 30-40 yaş arası diksiyonu düzgün, temsil kabiliyeti olan, daha önceden AVM konusunda tecrübeli Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi Bay Güvenlik Amiri alınacaktır. Maaş : 2050 TL Müracaat : Zafer ARDA (0 542 326 5834)..

ANTALYA ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ ŞANTİYE ŞEFİ İNŞAAT MÜHENDİSİ EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ KEŞİF VE HESAP YAPABİLEN İNŞAAT MÜHENDİSİ / MİMAR ALINACAKTIR...

Sivas / Tümü CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Sivas bölgesinden sorumlu olarak görevlendirilmek üzere "YEM SATIŞ ŞEFİ" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • Tercihen Veterinerlik Fakültesi mezunu veya Ziraat Mühendisi..