Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
Tekirdağ / Çerkezköy Bk Çelik Konstrüksiyon

İş Tanımı İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan şirketimizi İnşaat Bölümünde görevlendirmek üzere; Tekirdağ Çerkezköy 'deki fabrika inşaatı şantiyelerinde görev alabilecek bay çalışma arkadaşı aramaktayız. Aranan Nitelikler Meslek Yüksek Okullarının ..

İş Güvenliği Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Satış Destek Kontrol ve Planlama Müdürü pozisyonunda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER * En az ön lisans, tercihen lisans mezunu * Be..

İstanbul Avrupa / Kağıthane İcs Grup

TEMİZLİK İŞLERİ ŞEFİ Kağıthane projemizde görevlendirilecek bay veya bayan temizlik işleri şefi alınacaktır. 35 yaşını aşmamış kağıthane bölgesinde ikamet eden bilgisayar kullanabilen tercihen en az 3 yıl tecrübeli dış görünümüne önem veren referans verebilecek ekip şefi alınacaktır. ..

Ankara / Pursaklar Evyap İnşaat

MERKEZ OFİSİ İSTANBUL / BAHÇELİEVLERDE BULUNAN FİRMAMIZIN , ANKARA / PURSAKLAR ŞANTİYEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜNEL KALIP - KONUT İŞLERİNDE TECRÜBELİ ŞANTİYE ŞEFİ ARANMAKTADIR. *ÜNİVERSİTELERİN İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ALANLARINDAN MEZUN *EN AZ 5 YIL DENEYİMİ OLAN..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE BAŞAKŞEHİR CİVARINDAKİ ŞANTİYE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK VARDİYA AMİRİ İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ARANAN NİTELİKLER *5188 NOLU YASA KAPSAMINDA ÖZEL GÜVENLİK BELGESİ OLAN *PREZANTABL *TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN VE UYU..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

ET VE ET ÜRÜNLERİ SATIŞINDA TECRÜBELİ "SATIŞ ŞEFİ" ALINACAKTIR. ARANAN ÖZELLİKLER, - EN AZ 3 YIL YÖNETİCİ POZİSYONUNDA ÇALIŞMIŞ OLMAK, - İKNA KABİLİYETİNE SAHİP OLMAK, - B SINIFI OTO EHLİYETİ VE SRC-PSİKOTEKNİK BELGELERİNE SAHİP OLMAK, - EN AZ LİSE MEZUN..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Metal Ambalaj

35 Yıldır Teneke Ambalaj üretimi yapan firmamıza BANT ŞEFLERİ arıyoruz. İŞ TANIMI : • Bant kurulumu, yönetimi ve ürün kalitesinden sorumlu olacak, • Ürün detaylarına göre personel ve makine kapasitesi ayarlayacak, • Az modellerde bantta hızlı değişimi yapacak,..

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Konusunda yeterli mesleki bilgiye sahip, Çorlu'da ikamet eden Şarküteri görevlisi aramaktayız. •Kişisel hijyenine dikkat eden,güleryüzlü ve iletişimi kuvvetli, •Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, •Ürünlerinin tezgahtaki görselliğine,çeşitliliğine ve hij..

İstanbul Avrupa / Şişli Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

Hedef Tanıtım olarak farklı sektörlerde olan çok uluslu şirketlere outsource hizmet veren firmamızın genel merkezinde görevlendirmek üzere Muhasebe Şefi arayışındayız. • Konusu ile ilgili tercihen ön lisans/lisans eğitimi almış, • 500 ve üzeri personel barındıran firmalarda görev ..