Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
Ardahan / Merkez Komaş

Türkiye Diyanet Vakfının bir şirketi olan KOMAŞ AŞ. Ardahan Şantiyesinde Şantiye Şefi olarak çalışacak takım arkadaşı arıyoruz. Şantiyemiz camii inşaatıdır. Kabası bitmiş bir haldedir. 2 senelik daha işi vardır...

Muğla / Bodrum Emn Yapı A. Ş.

İnşaat yatırım projelerinde PROJE YÖNETİM ve İNŞAAT YÖNETİM hizmetleri veren firmamızın, Muğla Bodrum da devam etmekte olan beş yıldızlı otel ve tatil köyü projesinde görevlendirilmek üzere, aşağıda arama kriterleri verilen “Elektirik Mühendisi” pozisyonunda görev verilecektir...

Muğla / Bodrum Emn Yapı A. Ş.

İnşaat yatırım projelerinde PROJE YÖNETİM ve İNŞAAT YÖNETİM hizmetleri veren firmamızın, Muğla Bodrum da devam etmekte olan beş yıldızlı otel ve tatil köyü projesinde görevlendirilmek üzere, aşağıda arama kriterleri verilen “Makina Mühendisi” pozisyonunda görev verilecektir...

Muğla / Bodrum Emn Yapı A. Ş.

TEKNİK OFİS Mühendisi /Şefi Bodrum da bulunan 5 Yıldızlı Otel şantiyemizde çalışabilecek aşağıdaki özelliklere sahip • Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun, • Teknik ofis faaliyetleri konusunda en az 5 yıl deneyimli • En az bir Otel,Avm vb kompleks yapı in..

Aksaray / Tümü CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Aksaray ve çevre lokasyonlardan sorumlu olarak görevlendirilmek üzere "TEKNİK DESTEK VE SATIŞ ŞEFİ" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • Tercihen Veterinerlik Fakültesi m..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Horoz Lojistik

GENEL NİTELİKLER Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve TİC A.Ş. Şirketimizin ,Ayazaağa Lokasyonu' nda görevlendirilmek üzere; • Üniversite mezunu, • Yurtiçi Karayolu Taşımacılığı alanında deneyimli, • MS Office uygulamalarını kullanabilen, • Yoğun iş temposun..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Atalian Global Services Turkey

En az lise mezunu, Avrupa yakasında ikamet eden 25-40 yaş aralığında, AVM, temizlik hizmeti alanında en az 2 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, İletişim ve insan ilişkilerinde başarılı, MS Office programlarını kullanabilen, Hafta sonu ve gece vardiyası..

Ankara / Çankaya Sey Metal

FİRMAMIZIN MUHASEBE BÖLÜMÜNE , MUHASEBE VE FİNANS KONUSUNDA DENEYİMLİ ELEMAN ALINACAKTIR. ÖZGEÇMİŞLERİN DETAYLI VE FOTOĞRAFLI OLMASI GEREKMEKTEDİR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Şengöz İnşat

Şirketimizin taşehir -Küçükbakklköy-İçerenköy Civarındaki Şantiyemizde görevlendirilmek üzere “Şantiye Şefi” arayışımız bulunmaktadır. İnşaat Mühendisi Üniversitelerin İnşaat mühendisliği bölümünden mezun, Minimum 5 yıl şantiye şefi tecrübesi olan Şantiye organizasyonu yap..

İstanbul Anadolu / Tuzla Horoz Lojistik

GENEL NİTELİKLER Horoz Lojistik Şirketimizin Şekerpınar lokasyonunda görevlendirilmek üzere, Lise, tercihen Önlisans mezunu, Minimum 3 yıl benzer pozisyonda çalışmış, MS Office uygulamalarını orta seviyede kullanabilen, Ekip çalışmasına yatkın, İletişim be..