Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Anadolu / Ataşehir TFM Grup

RESİDENCE,HASTANE,OTEL TEMİZLİK HİZMETLERİ KONUSUNDA DENEYİMLİ, FİİLEN MAKİNA KULLANABİLECEK,8 KİŞİLİK ÖZEL BİR EKİBİDE YÖNETECEK DOĞU ATAŞEHİRDE LÜX BİR RESİDENCE İÇİN TEMİZLİK ŞEFİ ARANMAKTADIR...

Afyon / Tümü Firma Adı Gizli

Fiziki güvenlik hizmeti verdiğimiz bir AVM projemizde görevlendirilmek üzere ''Operasyon Sorumlusu'' istihdam edilecektir; - 5188 Sayılı yasa gereği, ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINI ALMIŞ (silahlı-silahsız), - En az önlisans mezunu, - Bilgisayar kullanabilen, - Tercihen 3 yıl y..

İstanbul Anadolu / Kartal Neşe Reklam Tekstil

ÜTÜ PAKET BÖLÜMÜMÜZDE KALİTE KONTROL VE OPTİK BÖLÜMÜZE DENEYİMLİ HER TÜRLÜ MODEL VE KALİTEDEN ANLAYAN SORUMLULUK ALBİLECEK VE ÇALIŞMA SAATLERİ ESNET OLACAK BAYAN ŞEF ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Tarabya 'da bulunan SİTE projemizde değerlendirilmek üzere, ARANAN NİTELİKLER : Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, 45 yaşını aşmamış En az 5 yıl , 30 ve üzeri kadrolarda amirlik deneyimi olan,(Tercihen SİTE deneyimi olan ) İletişim becerileri gelişmiş,..

Edirne / Merkez Günfar İnşaat

İş Tanımı ÇANAKKALE, BALIKESİR, İZMİR, EDİRNE illerinde çalışabilecek, sanat yapıları ve köprü inşaatı projelerimizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip *MS OFFİCE VE AUTOCAD PROGRAMLARINA HAKİM *ŞANTİYE SAHA YÖNETİMİ KOORDİNASYONUN DA YETKİN *KEŞİF, MET..

Muğla / Bodrum 7-24 HİZMET GRUP

Bodrum da bulunan otel projemiz de görev alacak 8 saat vardiya sisteminde çalışacak Özel Güvenlik kimlik kartı sahibi bay&bayan güvenlik alınacaktır 0543 440 07 24 Ünsal bey..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tandırevi

Yenibosna şubemizde çalışacak; -Diksiyonu düzgün. -Kılık kıyafet ve kişisel bakım konusunda bakımlı. -Kasaplıktan anlayan. -Steak (Biftek,Bonfile tarzı et çeşitlerini ve diğer et çeşitlerini pişirmeyi bilen) Tecrübeli iş arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Zin D Yatırım Ve Yönetim Geliştirme A. Ş.

Yatırım Geliştirme konusunda faaliyet gösteren firmamızın mevcut ve geliştirmekte olduğu projelerinde şantiye şefi olarak görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi,mimar ve inşaat teknikeri olan çalışma arkadaşları alınacaktır. • Autocad ve ofis programlarını kullanabilen • Kaba ve ince iş..

Denizli / Honaz Modateks

Modateks de haşıl makinası mevcuttur. haşıl-çözgü bölümünde yetiştirilmek üzere, şeflik yapacak, kimyadan anlayan, mühendis yada tekniker, genç arkadaşları bekliyoruz...

Kocaeli / Dilovası Özaltun Plastik Goldex

Şirketimizin Gebze / Dilovası ‘’ İSTANBUL MERMERCİLER O.S.B. ‘’ adresinde Plastik Üretimi, Market Zincirleri ve Ulusal Firmalara tedarikçilik yapan firmalarımızın yönetim ve fabrika binasında görevlendirilmek üzere Muhasebe Departmanına, 20-30 yaş arası Muhasebe Şefi aramaktayız. * Muha..