Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Aktürk Rapsodi Evleri Sitesi

Anadolu yakasında bulunan, prestijli 563 dairelik sitemizde çalıştırılmak üzere; Ekibinde çalışan personelin günlük iş akışlarının görev tanımları doğrultusunda yapılmasını sağlamak, Departman personelinin sorumlu oldukları tüm alanlarda azami temizlik ve düzen sorumluluklarına uymaların..

En az 5 yıllık deneyimi olan mali müşavirlik ofisi tecrübesi mevcut hesapl planı , mevzuat, tüm beyannameler hakkında bilgili ve tecrübeli , sgk işlerini bilen , uyumlu güleryüzlü bir çaqlışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Fiziki Güvenlik hizmeti verdiğimiz AVM projemizde görevlendirilmek üzere "Vardiya Amiri" istihdam edilecektir; GENEL NİTELİKLER Ümraniye'de yer alan AVM projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun Güvenlik Amiri alınacaktır. Aranan Nitelikler ; - Ön lisans veya Li..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 YILINDAN BU YANA TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN KURUM VE KURULUŞLARINDA HİZMET VEREN SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN FİRMALARI ARASINDA YER ALAN ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDEKİ; BAKIRKÖY, FATİH, BEYLİKDÜZÜ, AVCILAR ESENYURT VE HADIMKÖY'DEKİ PROJELERİMİZE BAY VARDİYA AMİRİ PERSONELLERİ ALINACAKTIR...

Muğla / Marmaris EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7500 personeli olan şirketimiz bünyesinde; MUĞLA - MARMARİSTE BULUNAN 5 YILDIZLI OTEL PROJESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE , - 5188 SAYILI..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE BULUNAN ŞANTİYE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE GÜVENLİK PROJE SORUMLUSU İŞ ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. *5188 NOLU YASA KAPSAMINDA ÖZEL GÜVENLİK BELGESİ OLAN *PREZANTABL *TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN UYUMLU *SORUMLULUK SAHİBİ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

Şirket Genel Merkezinde görevlendirilmek üzere; 5188 sayılı kanuna hakîm 5188 Güvenlik kimlik kartlı 4857 sayılı kanuna hakîm Ehliyetli aktif araç kullanabilen Seyahat engeli olmayan Esnek saatlerde çalışabilecek Giyimine önem veren İş geliştirme kon..

Çanakkale / Gelibolu Yapı99 Mimarlık İnşaat

Çanakkale gelibolu özel il idarenin (meslek lisesi,imam hatip lisesi,yurt binasında ince işlerden sorumlu hakediş düzenlemesini bilen teknik ekip arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Turkuaz Dizayn

Bağcılar Ateştuğla civarında ikamet eden ütü paket şefleri aranmaktadır. Maaş + SGK + Yol + Yemek..