Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
Ankara / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Ankara - Akyurt lokasyonunda bulunan yem fabrikasında görevlendirilmek üzere 'BAKIM ŞEFİ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölüml..

Borusan Yetkili Satıcısı Ve Yetkili Servisinde Çalışacak BMW-MINI Markalarında tecrübeli Atölye Şefi-Formen alınacaktır...

İzmir Urla şantiyemizde gorevlendirilmek icin konusuna hakim dinamik çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İş Açıklaması • İzmir Optimum AVM projemizde, ,temizlik hizmetleri personelinin sevk ve idaresinin sağlanması İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Tercihen Üniversitelerin İlgili Bölümlerinden Mezun ve/veya Meslek Lisesi (Turizm Otelcilik, Aile ve Tüketici Bilimleri, İşletme vb...

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK ÇAMAŞIRHANE ŞEFİ ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Floryalı Fidanlığı

FİRMAMIZIN ŞANTİYELERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ARAÇ KULLANABİLEN TECRÜBELİ ŞANTİYE ŞEFİ ALINACAKTIR ( BAHÇE PEYZAJ UYGULAMALARINDA TECRÜBELİ)..

Bursa / İnegöl CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; İnegöl ili Akçapınar bölgesinde bulunan kümesinde görevlendirilmek üzere 'ÜRETİM ŞEFİ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Veterinerlik Fakültelerinden ..

Afyon / Sandıklı Ak Sav İnşaat

Genel nitelikler: Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Şantiyedeki tüm işlerden sorumlu olacak , Askerlikle ilişkisi olmayan , En az 5 yıl tecrübe sahibi, Seyahat engeli bulunmayan, İş tanımı: DSİ mevzuatına vakıf,Baraj..

Kocaeli / Gebze Yöre Group

KATLI MAĞAZADA KAT ŞEFİ • En az lise mezunu (tercihen üniversite mezunu), • Organize Perakende Mağazacılık sektöründe en az 2 yıl yöneticilik deneyimine sahip, • İnsan ilişkilerinde başarılı; problemler karşısında çözüm üretebilen, • Değişime ve gelişime açık; sabırlı, g..

GENEL NİTELİKLER : Avrupa ve Türkiye'nin tanınmış en büyük markalarına (Primark.popken,javier simorro, miss etam,e5,unkomoller----- Lcw Waikiki, Defacto, Mavi jeans,penti,Koton) ÖRME hazır giyim imalatı yapan firmamıza anadoluda ve istanbulda üretim yaptırabilecek atölye pörtföyü olan, ..