Süpervizör İş İlanları

Pozisyon: Süpervizör

DANIŞMANLIĞINI YAPTIĞIMIZ ONLİNE FİRMA İÇİN; ÜNİVERSİTE MEZUNU TERCİHEN MÜHENDİS KÖKENLİ OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ 80-100 KİŞİYİ YÖNETEBİLECEK SÜPERVİZÖR ARANMAKTADIR...

Ankara / Etimesgut Dijinet Dijital Ltd. Şti

GENEL NİTELİKLER · Satış sektöründe deneyimli, Microsoft Office programlarını kullanabilen, · Sorumluluk sahibi,düzenli, titiz, dikkatli,iş takibininde başarılı · Ankara’da ikamet eden, · B sınıfı ehliyete sahip, · As..

Yalova / Tümü HALKA GRUP

Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz için supervisor kadrosunda yer alacak ekip arkadaşları aramaktayız. BURSA'da i..

Adana / Tümü HALKA GRUP

Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz için supervisor kadrosunda yer alacak ekip arkadaşları aramaktayız. ADANA'da i..

Ordu / Merkez Shaya

İş Açıklaması Ordu'da açılacak olan mağazalarımızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Vardiya Müdürleri" arıyoruz. İstenen ..

İstanbul Avrupa / Şişli Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

Hedef Tanım genel merkezinde görevlendirilmek üzere Saha Supervisor alımı yapılacaktır. Tercihen Lisans mezunu, Ehliyeti olan aktif araç kulanabilen (Tercihen Src belgesi olan) MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen, Sonuç odaklı, İletişim becerileri g..

İzmir / Tümü Firmamentum

Saha danışmanlığını yapmakta olduğumuz ELECTROLUX SÜPÜRGE VE KÜÇÜK EV ALETLERİ markası için Ajansımız bünyesinde görev alacak; personel tedariği, nokta ziyareti ve aktivite yönetimi yapabilecek Bölge Saha Ekip Yöneticisi aramaktayız. Özellikler ; * İzmir ikametli; Tüm Ege ve Akdeniz (Me..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

-İnsan kaynakları birimi ile ortak çalışma yaparak. -İş görüşmesi, Ekip seçme , kurma, ekibi yönlendirme yapabilecek. -Organizasyon, iş takibi ve sonuçlandırılması konularında aktif rol alabilecek. -22-30 yaş genç ve dinamik bay veya bayan personeller alınacaktır. FOT..

İstanbul Anadolu / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

İş Tanımı Telekomünikasyon ve Bilişim Sektörünün Lider Firması olan müşterimizin Satış Bölümünde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki özelliklere sahip “ Door to Door Satış - Supervisor’’ aranmaktadır. • Satış faaliyeti yürütülecek sahaları belirlemek, çalışma için gerekli iz..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup, Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerinden biridir. Sizde bu oluşuma dahil olmak istiyor..