Süpervizör İş İlanları

Pozisyon: Süpervizör
Ankara / Yenimahalle Gökova Klima

FİRMAMIZ , KLİMA-ISITMA-SOĞUTMA-HAVALANDIRMA VE MEKANİK TESİSAT SEKTÖRÜNDE GENELDE BANKALAR - RESMİ KURUMLAR VE ÖZEL SEKTÖRDE TAAHHÜT İŞLERİ YAPMAKTADIR..UZUN SOLUKLU VE TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK , DOLGUN MAAŞ + PRİM + MESAİ + SSK + YEMEK) İLE ÇALIŞABİLECEK VE ÖZELLİKLE KLİMA MONTAJI VE TESİSATI VE ..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

-İnsan kaynakları birimi ile ortak çalışma yaparak. -Ekip seçme , kurma, yönlendirme yapabilecek. -Organizasyon, iş takibi ve sonuçlandırılması konularında aktif rol alabilecek. Ekip yönetme ve kordinasyon yeteneğine sahip. Planlama , analiz yeteneği güçlü , çözüm-son..

İstanbul Avrupa / Fatih Garanti Grup

Kendisine bağlı çalışan personellerin işlerini takip etmek, motivasyonunu sağlamak, satışları artırmak üzere takım lideri olarak çalışacak deneyimli Çağrı Merkezi Süpervizörü aranmaktadır. Aranan Nitelikler * Çağrı Merkezi takım liderliği deneyimi olan, * Müşteri ve çözüm od..

İstanbul Avrupa / Şişli Trend Medya

İşin Detayı Yapımcılığını yapmakta olduğumuz, TV programlarımız için Çağrı merkezi Supervisor" arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: • Üniversite veya yüksekokul mezunu, • Çağrı merkezinde minimum 2 yıl outbound / satış projelerinde müşteri..

İstanbul Anadolu / Beykoz Happy İnsan Kaynakları

İşin Detayı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, finansal risk tabanlı ve sigorta destekli projeler geliştiren kurumsal müşterimiz için "Tahsilat Ekibi Supervisor" arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: • Üniversite veya yüksekokul mezunu, • Çağ..

Hizmet verdiğimiz firmalar adına Ulusal ve yerel marketlerde Bayram şekerlerinde ve sonrasında ürün tanıtımında görevlendirilmek üzere fiziği ve diksiyonu düzgün çalışma arkadaşları alınacaktır.....

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup, Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerinden biridir. Sizde bu oluşuma dahil olmak istiyor..

İstanbul Avrupa / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

İstanbul Avrupa Yakası’nda görev yapabilecek “Saha Satış Şefi” aranmaktadır. Temel Nitelikler: • Üniversitelerin ön lisans ya da lisans bölümlerinden mezun, • En az 3 yıl Hızlı tüketim sektörü Zincir Mağazalar kanalında satış deneyimi olan, • Ekip yönetimi ve ..

İstanbul Anadolu / Tümü Klick Film Fotoğraf Tanıtım Hizmetleri

Tanıtımını gerçekleştireceğimiz gıda firmasının ürün ve satış destek çalışmalarını yürütmek üzere, zincir ve yerel mağazalarda görevlendirilecek çalışmaya istekli, dinamik adaylar aranmaktadır. - Üniversite Mezunu - Gıda ürünü satış ve tanıtımını yapabilecek düzeyde iletişim becerisine s..

İstanbul Avrupa / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Konserve sektöründe lider markamızın İstanbul Anadolu ve Avrupa Bölgelerinden sorumlu olarak Satış De..