Süpervizör İş İlanları

Pozisyon: Süpervizör
İstanbul Anadolu / Ümraniye Shaya

GENEL NİTELİKLER İzmir Çeşme 'de bulunan / açılacak olan mağazalarmızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleri ile hazırlanan içeceklerimizi ve nefis yiyeceklerimizi, güleryüzlü ve samimi bir hizmet anlayışı ile sunmaktan mutluluk duyacak, kahveye insan ilişkilerine tutkun “Vardiya Müdürle..

Kocaeli / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri A. Ş

Türkiye'nin ilk ve tek hastane odaklı otelcilik hizmeti sunan firması APlus projesinde görev alacak, Tercihen Turizm Otelcilik Mezunu Micros Sentez ve MS Office programlarını kullanabilen, Benzer pozisyonda 2 yıl tecrübeli Yönetsel ve sosyal becerilere sahip İş d..

Türkiye'nin ilk ve tek hastane odaklı otelcilik hizmeti sunan firması APlus projesinde görev alacak, Tercihen Turizm Otelcilik Mezunu Micros Sentez ve MS Office programlarını kullanabilen, Benzer pozisyonda 2 yıl tecrübeli Yönetsel ve sosyal becerilere sahip İş d..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

-İnsan kaynakları birimi ile ortak çalışma yaparak. -İş görüşmesi, Ekip seçme , kurma, ekibi yönlendirme yapabilecek. -Organizasyon, iş takibi ve sonuçlandırılması konularında aktif rol alabilecek. -22-30 yaş genç ve dinamik bay veya bayan personeller alınacaktır. FOT..

İstanbul Avrupa / Şişli SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

İş Tanımı Türkiye’nin hızla büyüyen, Telekomünikasyon firmasının ürünlerinin sahada işyerlerine ve büyük kurumsal firmalara tanıtım ve satışını gerçekleştirecek DOOR TO DOOR faaliyetlerini ekipçe sürdürecek, Saha Satış Temsilcileri aramaktayız. Rut planı çerçevesinde saha taraması..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup, Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerinden biridir. Sizde bu oluşuma dahil olmak istiyor..

Ankara / Tümü HALKA GRUP

Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz için supervisor kadrosunda yer alacak ekip arkadaşları aramaktayız. ANKARADA'd..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Erdem Medya Grup

Çekmeköy'de bulunan Reklam Ajans Medya Grup Firmamıza ; Kendi bünyesinde, GAZETE, DERGİ, MATBAA çalışmaları yapan Medya Grup Reklam Ajansı Firmamızda Müşterilerimizi koordine edebilecek, görüşmeler yapabilecek Reklam Departmanında çalışacak Halkla İlişkileri güçlü Satış Temsilcileri alı..

Antalya / Tümü Mass Direct

Sektörün de lider olan firma için dönemsel ve tam zamanlı saha aktivitesinde görevlendirilmek üzere ''Saha Süpervizörü''aramaktayız. *En az lise mezunu, *Seyehat engeli olmayan,(Antalya çevre illere belli dönemlerde ziyaret gerçekleştirilecektir) *Daha önce ekip yönetim tecrübesi b..