Süpervizör İş İlanları

Pozisyon: Süpervizör
İstanbul Anadolu / Tümü Facility İstanbul Araştırma Hizmetleri

Araştırma Firmamızda Türkiye genelinde istihdam edilmek üzere deneyimli Anketör ve Süpervizörler ile yetiştirilmek üzere adaylar aranıyor. Ofis içerisinde veya dışarıda proje bazlı ya da tam zamanlı çalışabilecek adaylarda istenen Özellikler; * En az Lise Mezunu * ..

Hizmet vermekte olduğumuz BEYAZ EŞYA sektöründe tanınmış bir dünya markası olan müşterimize bağlı olarak, Görev aldığı bölgede kendisine bağlı olarak çalışan promotör, full/part time tanıtım ekibinin yönetim ve organizasyonunu yapacak, Sorumlu olduğu bölge içerisinde bulunan noktaları ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Tribal

Tribal firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Organizasyon Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Tribal Saha Organizasyon Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Sub Hotel Karaköy

Job Definition Your role will be to including leading and managing all sections of the Front Office Department in order to ensure the highest standards, monitoring the Front Office employees to make sure all guests receive prompt and personal recognition. Under the supervis..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

ARAŞTIRMA SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ SAHA SÜPERVİZÖRLER ARANIYOR LİSE, YÜKSEK OKUL, ÜNİVERSİTE MEZUNU, DİKSİYONU DÜZGÜN, OFİS PROGRAMLARINI ETKİN KULLANABİLEN, KENDİNE GÜVENEN, EKİP ÇALIŞMALARINDA KABİLİYETLİ ÇÖZÜM ODAKLI, PROAKTİF anketor.com.tr..

İzmir / Bornova Saha İK Ajansları

Saha İk Ajansları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Vst-Supervizor-İzmir ilanlarına göz atabilirsiniz.Saha İk Ajansları Vst-Supervizor-İzmir ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Supervizör İstanbul Avrupa ilanlarına göz atabilirsiniz.Halka Grup Supervizör İstanbul Avrupa ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nezih Tur Turizm

Nezih Tur Turizm firmasının aktif ilanlarına veya diğer Turizm Organizasyon Halkla İlişkiler Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Nezih Tur Turizm Turizm Organizasyon Halkla İlişkiler Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..