Süpervizör İş İlanları

Pozisyon: Süpervizör
İstanbul Anadolu / Tümü Yakamoz Organizasyon

Organizasyon Firmamızda ; etkinlik Planlamalarımız da görev alacak ürün tedarik kiralama ve kurulum hizmetlerinde görev alacak Süsleme ve diğer hizmetler konusunda firmamıza bünyesinde çalışabilecek mesai saati konusunda problemi olmayan tercihen ehliyetli dönemsel ve kadrolu personelle..

GENEL NİTELİKLER ŞANLIURFA lokasyonumuzda görev almak üzere tercihen Müşteri Hizmetleri Projeleri deneyimi olan Çağrı Merkezi Supervisor'ı aramaktayız. En az önlisans mezunu, Minimum 2 yıl, en az Supervisor seviyesinde Çağrı Merkezi Yönetimi tecrübesine sahip, İletişim..

İstanbul Anadolu / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. ETKİNLİK DEPARTMANINA; Marketing, İnstore, Outdoor, Özel aktiviteler, Fuar vb. aktivitelerde çalışaca..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE, BALÇOVA SEMTİNDE BULUNAN ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK PERSONEL SEVK İDARESİ KONUSUNDA DENEYİMLİ, PUANTAJ VE VARDİYA SİSTEMİNE HAKİM TEMİZLİK KONUSUNDA EN AZ 1 YIL DENEYİMLİ TAKIM ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYACAK EN AZ LİSE MEZUNU BAY TEMİZLİK VARDİYA ŞEFİ ARANMAKTADI..

İstanbul Avrupa / Eyüp TELEPERFORMANCE ÇAĞRI MERKEZİ

Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder. Teleperformance Grup..

İstanbul Avrupa / Şişli Emek Hukuk Bürosu

ŞİŞLİ ELMADAĞ'DA BULUNAN VE KURUM İCRA AĞIRLIKLI ÇALIŞAN HUKUK BÜROMUZUN CAAL CENTER BİRİMİNDE SÜPERVİZÖR-YÖNETİCİ POZİSYONUNDA GÖREVLENDİRİLECEK ,TERCİHEN HTS-YTS,EXCEL -WORD VS BİLEN KENDİNE GÜVENEN, MAAŞ+PRİM SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. İLGİLENENLERİN RANDEVU ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Habermarmara

1500TL+PRİM+YOL+YEMEK+SGK+ARAÇ TELEKOM İŞİNİN SUNUMU SATIŞI,EĞİTİM VERİLECEKTİR. -EHLİYETLİ TERCİHEN -KENDİNE GÜVENEN -GELECEKTE HEDEFLERİ OLAN -KONUŞKAN -GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN -TAKIM LİDERLİĞİ YAPABİLECEK ARKADAŞLARI BEKLERİZ.....

Erzurum / Tümü HALKA GRUP

Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz için supervisor kadrosunda yer alacak ekip arkadaşları aramaktayız. ERZURUM da..

İstanbul Avrupa / Şişli TEMPO ÇAĞRI MERKEZİ VE İŞ SÜREÇLERİ

GENEL NİTELİKLER ŞANLIURFA lokasyonumuzda görev almak üzere tercihen Müşteri Hizmetleri Projeleri deneyimi olan Çağrı Merkezi Supervisor'ı aramaktayız. En az önlisans mezunu, Minimum 2 yıl, en az Supervisor seviyesinde Çağrı Merkezi Yönetimi tecrübesine sahip, İletişim..

Adana / Tümü Mass Direct

Sektörün de lider olan firma için dönemsel ve tam zamanlı saha aktivitesinde görevlendirilmek üzere ADANADA ikamet eden,ADANA-MERSİN-GAZİANTEP-HATAY-ANTAKYA-DİYARBAKIR-KAHRAMANMARAŞ-ŞANLIURFA-OSMANİYE-ADIYAMAN bölgelerinde saha çalışması yapabilecek 'Süpervizör''aramaktayız. *En az lise mezunu..