Süpervizör İş İlanları

Pozisyon: Süpervizör
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

Türkiye'nin ilk ve tek hastane odaklı otelcilik hizmeti sunan firması APlus projesinde görev alacak, Tercihen Turizm Otelcilik Mezunu Micros Sentez ve MS Office programlarını kullanabilen, Benzer pozisyonda 2 yıl tecrübeli Yönetsel ve sosyal becerilere sahip İş d..

İstanbul Avrupa / Güngören Fixsmart / / Cihan Elektronik

Istanbul Merter E-5 üzerinde bulunan FixSmart Cihan Elektronik HUAWEI TÜRKİYE Merkez Servisi bünyesinde, • Kalite standartlarına uygun servis hizmetlerinin verilmesini sağlamak. • Hedefler doğrultusunda servis personelini organizasyonu yapmak ve yönetmek...

Ankara / Tümü HALKA GRUP

Sektöründe lider firmamız adına belli bir rut dahilinde ULUSAL MAĞAZA ziyaret edecek mağaza ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşturup takibini yapacak, • Mağaza yetkilisi ile ikili ilişkileri sağlayacak, • Rakip çalışmalarını ve aktiviteleri g..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

-İnsan kaynakları birimi ile ortak çalışma yaparak. -Ekip seçme , kurma, yönlendirme yapabilecek. -Organizasyon, iş takibi ve sonuçlandırılması konularında aktif rol alabilecek. Ekip yönetme ve kordinasyon yeteneğine sahip. Planlama , analiz yeteneği güçlü , çözüm-son..

İstanbul Anadolu / Beykoz Happy İnsan Kaynakları

İşin Detayı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, finansal risk tabanlı ve sigorta destekli projeler geliştiren kurumsal müşterimiz için "Tahsilat Ekibi Supervisor" arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: • Üniversite veya yüksekokul mezunu, • Çağ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Grad Kimya

Üniversitelerin Kimya , Çevre ve Kimya mühendisliği bölümlerinden mezun askerliğini yapmış , aktif araç kullanabilen, kimyasal şartlandırma konusunda eğitilmek üzere personel aranmaktadır...

Kocaeli / Darıca Lunch Box

İş açıklaması: The Box Coffee zincirinin İzmit Symbol AVM’deki şubesi için deneyimli barista aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Symbol AVM’ye ulaşım sorunu olmayan, - Dışa dönük, sosyal, - İnsanlarla iyi iletiş..

İzmir / Bayraklı HALKA GRUP

Halka Grup; Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. AJANSIMIZIN İZMİR BÖLGE KADROSUNDA GÖREV ALACAK; MS Office uygulamalarını etkin kullana..

Hizmet vermekte olduğumuz Dayanıklı Tüketim Malları sektöründe tanınmış bir dünya markası olan müşterimize bağlı olarak, Görev aldığı bölgede kendisine bağlı olarak çalışan promotör, full/part time tanıtım ekibinin yönetim ve organizasyonunu yapacak, Sorumlu olduğu bölge içerisinde bulunan no..