Takım Lideri İş İlanları

Pozisyon: Takım Lideri

GENEL NİTELİKLER Şanlıurfa lokasyonumuzda görev almak üzere tercihen Müşteri Hizmetleri projeleri deneyimi olan 'Çağrı Merkezi Takım Lideri' aramaktayız. Ön lisans veya üniversite mezunu Minimum 2 yıl, en az Takım Lideri seviyesinde Çağrı Merkezi Yönetimi tecrübesin..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nurman Group

ŞİRKETİMİZE YÖNETİCİLİK VASFI OLAN TELEFONLA SATIŞ EĞİTİMİ VEREBİLECEK, PERSONEL ALIMI VE YETİŞTİRMESİNİ SAĞLAYACAK BAYAN PERSONEL ALINACAK iletişim: 0537 815 37 21..

İstanbul Avrupa / Şişli Niltek Bilişim ( Akınsoft )

AKINSOFT İstanbul Bölge Bayiliğine ( Mecidiyeköy ) Çağrı Merkezi Personeli / Takım Lideri alınacaktır. Maaş + Prim + Yemek + Ssk ile çalışacak, Firmalara Muhasebe Programı tanıtımı yapacak, Muhasebe programı ihtiyacı olan firmalardan saha personeli için r..

İstanbul Anadolu / Tuzla ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

-En az Lise mezunu -Depo operasyonları alanında en az 2 yıl deneyimli -MS Office (Word-excel) programları bilgisine sahip -El terminali kullanabilen - Vardiyalı çalışabilecek - Gebze, Darıca, Çayırova, Pendik, Kartal, Maltepe, bölgelerinde ikamet eden, -Askerliğ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Doorsan Otomatik Kapı Sistemleri

Ön muhasebe konusunda firmamızın cari hareketleri takip edip raporlayacak, resmi işlerin takibini yapıp sonlandırılacaktır. Detaylar ofiste görüşülecektir...

GENEL NİTELİKLER Tercihen üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden mezun, Çağrı merkezi sektöründe en az 1-3 yıl deneyimli, Sabırlı, sürekli öğrenmeye ve öğretmeye açık, Analitik bakış açısına ve hızlı problem çözme yeteneğine sahip, İnsan ilişkileri ve ekip yön..

bı aracta 2 kişi olarak ekipler halinde seyahat engeli olmayan esnek calısma saatlerine ve ekip ruhuna uyum saglayabilecek MANİSA veya İzmirde ikamet eden takım arkadasları aranmaktadır....

İstanbul Avrupa / Sarıyer Affani İthalat Ve İhracat Ltd Sti

Cam temizleme işinde çalışacak En az ortaokul mezunu Çalışmayı seven Takım çalışmasına uygun Sorumluluk sahibi Seyahat engeli olmayan Askerlik görevini tamamlamış Adli sicilinde yüz kızartıcı suçu bulunmayan Referans verebilen 24-32 yaş aralığınd..

İstanbul Anadolu / Tuzla Tirebolu Fındık

Satış konusunda kendine güvenen, arabası olan ve aktif kullanan, 1'in 0'dan büyük olduğunu düşünen ve evde oturmak yerine harekete geçmek isteyen, yaşı ne olursa olsun çalışkan ekip arkadaşları arıyoruz...

GENEL NİTELİKLER Şanlıurfa lokasyonumuzda görev almak üzere tercihen Müşteri Hizmetleri projeleri deneyimi olan 'Çağrı Merkezi Takım Lideri' aramaktayız. Ön lisans veya üniversite mezunu Minimum 2 yıl, en az Takım Lideri seviyesinde Çağrı Merkezi Yönetimi tecrübesine sahip..