Takım Lideri İş İlanları

Pozisyon: Takım Lideri

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 3200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalar..

Konya / Selçuklu ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

GENEL NİTELİKLER Lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmakta olan tesisinde görevlendirilmek üzere; •En az lise mezunu, •Depolama operasyonları alanında en az 2 yıl deneyimli, •MS Office (word-excel) programla..

İstanbul Avrupa / Güngören Kayra Kumaşçılık

firmamız bünyesinde kendini geliştirecek kartela yapacak planlamaya bakacak bayan eleman arıyoruz..

Mersin / Tümü Firma Adı Gizli

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Mersin ve Isparta' da faaliyet gösteren Çağrı Merkezi' nde görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklere sahip "Takım Lideri" arayışımız bulunmaktadır; • Tercihen Üniversite mezunu, • Çağrı Merkezleri' nde benzer pozisyonda yöneticilik de..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Lojistik depomuz da Depo Takım Lideri olarak çalıştırılmak üzere; En az lise olmak üzere ,tercihen ön lisans, açık öğretim veya MYO okullarından lojistik mezunu , Askerlik hizmetini tamamlamış El terminali kullanabilen ..

İstanbul Avrupa / Şişli Ccs Türkiye

Mecidiyeköy de ki lokasyonumuzda çalışacak Takım Liderleri aramaktayız. Önlisans veya üniversite mezunu Daha önce mutlaka satış projesi yönetmiş ,Minimum 1 yıl, en az Takım Lideri seviyesinde Çağrı Merkezi Yönetimi tecrübesine sahip İletişimi kuvvetli, müşteri odaklı R..

Kocaeli / Gebze Rözmaş Çelik RCS

Çelik sektöründe faaliyet göstermekte olan fabrikamız için aşağıdaki niteliklere uygun "Grup Lideri" arayışımız bulunmaktadır. Teknik Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okul mezunu Talaşlı imalat ve çelik yay üretimde benzer bir görevde minimum 8 Yıl tecrübeli, en az 3 yıl ekip yö..

İstanbul Anadolu / Kartal DB Schenker Arkas Türkiye

En az lise terchinen üniversite mezunu ( 2 yıllık ) Depo operasyonları alanında en az 2 yıl deneyimli Ekip lideri olarak en az 2 yıl deneyimli MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen Tercihen SAP bilgisi olan ve/veya farklı bir depo yönetim sistemleri programı..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Comdata Türkiye

Elektronik Arşiv ve Servis Büro birimimizde görevlendirilmek üzere, Tercihen önlisans veya lisans mezunu, en az lise mezunu, Elektronik Arşiv ve Servis Büro bölümünde Takım Lideri pozisyonunda deneyimli, Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen İletişim ve organizasy..

Kocaeli / Çayırova DB Schenker Arkas Türkiye

GEBZE GÜZELLER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE YER ALAN ELEKTRONİK CİHAZ ÜRÜNLER KAPSAMINDA LOJİSTİK VE TEKNİK SERVİS HİZMETİ SAĞLANAN DEPOMUZDA LİSANS MEZUNU BAY / BAYAN VARDİYALI SİSTEMDE ÇALIŞABİLECEK ( 08:30-18:00 / 17:00-02:30 ) LOJİSTİK DEPO DENEYİMİ OLAN EN AZ..