Takım Lideri İş İlanları

Pozisyon: Takım Lideri
Denizli / Honaz Modateks

MODATEKS PAMUKLU DOKUMA, HAŞIL-ÇÖZGÜ YAPAN BİR FİRMADIR. 100 ADET DOKUMA TEZGAHI BULUNMAKTADIR. FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE TEKSTİL MÜHENDİSİ VE TEKSTİLDEN ANLAYAN KALİFİYELİ ELAMANLAR ALINACAKTIR. KUMAŞ ANALİZİ, PLANMA, İŞLETME ŞEFLİĞİ, HAŞIL-ÇÖZGÜ ŞEFLİĞİ, SATIN ALMA ŞEFLİĞİ, DEP..

Kahramanmaraş / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Kahramanmaraş Piazza Avm'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yönetici..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Yeni İstihdam

Danışmanlığını yaptığımız İstanbul Kağıthane'de bulunan müşteri hizmetleri alanında hizmet veren kurumsal müşterimiz için " Teknik Projeler Deneyimli İngilizce Takım Lideri " arıyoruz. İşin Tanımı: - Ekibinin ve tüm operasyonun KPI ve performans göstergelerini takip etmek..

İstanbul Avrupa / Şişli Aksal Sağlık Hizmetleri

İstanbul/Şişli- de hizmet veren Çağrı merkezimize Supervisor Aranmaktadır Genel Aranan nitelikler *Daha önce en az 3 yıl deneyimi olan * Geçmişinde tele satış yapmış * 22 -35 yaşları arasında * Güven ortamı yaratarak enerji ve coşkusuyla motivasyonu, üretkenliğ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Acarnet Bilişim Teknolojileri

12 Yıldır Bilişim Sektöründe hizmet veren Google'nin iş ortağı Acarnet Bilişim Teknolojiler'ne uzun vadeli düşünen kendini bu pozisyonda geliştirmek isteyen ve bu pozisyonunda kariyer hedefleyen takım arkadaşı aranmaktadır. En az 2 Yıl Deneyimli -Takım liderliği tecrübesi ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Tuzla Orhanlı' da ki tesislerinde, Depo ve Antrepo işletmeciliği yapan şirketimizde, Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda; mal kabul, depolama, paketleme, sevkiyat ve teslimat konularında mal hareketlerini yönetecek, Sorumlu olacağı ekibi etkin bir biçimde yönetip ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Serko İş Elbiseleri Teskstil Sanve Tic. Ltd

Firmamız bünyesinde çalışacak ön muhasebe elemanı alınacaktır. fatura irsaliye düzenleme, kargo sevkiyatı takip etme..

İstanbul Avrupa / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yaptığımız Uluslararası bir firma için Takım Lideri arıyoruz. GENEL NİTELİKLER - Saha ekip yönetimi ile ilgili Takım Lideri olarak en az 2 yıl tecrübesi olan, - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek - Saha ekibi portföyü olan - Sorum..

İstanbul Anadolu / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in İstanbul Anadolu Yakası'ndaki mağazalarında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik ..

Bursa / Yıldırım Necix's Baby Collection

Bursa /Yıldırım/Vişne Ticaret Merkezinde faaliyet gösteren firmamıza aşağıdaki niteliklere uygun FASON TAKİP ELEMANI alınacaktır. İş Tanımı: Fason üretim aşamalarını takip etmek ve ön kalite kontrollerinin düzgün bir şekilde yapılmasını sağlamak, Ütü paket aşamalarını takip ..