Uzman Yard İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yard
İstanbul Avrupa / Başakşehir Topkapı Koleji

Topkapı Koleji firmasının aktif ilanlarına veya diğer Anaokulu Yardımcı Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Topkapı Koleji Anaokulu Yardımcı Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler En az üniversitelerin 2 yılık Lojistik,Dış Ticaret, Gümrük bölümlerinden mezun Takipçi, titiz çalışabilecek, Sorumluluk sahibi, takipçi, detaylara önem veren, titiz çalışabilecek Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Bursa, Ankara, İz..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, Yeni mezun ya da 0-2 yıl arası iş tecrübesi olan, İyi derecede ingilizce bilen, 25 yaşından gün almamış, Takım çalışmasına yatkın, iyi ilişkiler kurabilen ve lider ruhlu, Analitik bakı..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun ( Tercihen Mühendislik, Lojistik, Dış Ticaret, İşletme, Matematik) Uluslararası kara taşımacılığı hizmetinde planlama ve operasyon konusunda kariyer yapmayı hedefleyen veya bu konularda deneyim sahibi,..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler · Üniversite mezunu, · Çok iyi derecede İngilizce ve/veya Almanca bilen, · Tercihen lojistik ve/veya hizmet sektörlerinde deneyimli, · Müşteri odaklı çalışabilecek, ekip çalışmasına yatkın, · Zaman ve stres..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversite mezunu, (Tercihen Endüstri Mühendisliği, Lojistik ile ilgili bölümler) Lojistik depo yönetiminde tecrübeli, Tercihen SAP ve benzer ERP programlarını kullanabilen, Stok ve sipariş yönetimi yapmış, Analitik düşünen ve iletişim yönü güçlü..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler · Lise, yüksek okul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, · Engelli kadroda görev yapacak, · Benzer görevde en az 1-2 yıl çalışmış, · İnsan ilişkileri kuvvetli, · Dikkatli, takip yönü kuvvetli,..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Ekol Lojistik firmasının aktif ilanlarına veya diğer İdari İşler Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ekol Lojistik İdari İşler Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..