Uzman Yard İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yard
Eskişehir / Odunpazarı FİRMA ADI GİZLİ

Bölge Müdürlüğümüzde değerlendirmek üzere, -4 yıllık örgün üniversite mezunu, -Erkek adaylar için askerliğini yapmış, -Bilgisayar iyi derecede kullanan, -Aktif araç kullanan -Seyahat engeli olmayan BAY ve BAYAN Satış Uzman Yrd aranmaktadır...

Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli kargo taşımacılığı alanında lojistik ve güvenlik hizmetleri faaliyetleri göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma,işleme,saklama,ATM nakit desteği ve ATM birinci se..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis A.Ş

Genel Nitelikler: Şirketimizin Mecidiyeköy'de bulunan çağrı merkezinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere uygun Çağrı Merkezi Tele Satış Uzman Yardımcısı alınacaktır. -En az MYO, tercihen üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun, -En az 6 ay Çağ..

İstanbul Avrupa / Şişli ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Danışmanlığını yaptığımız Türkiye'nin lider Yatırım firmalarından biri için Yetiştirilmek Üzere, kariyerine satış doğrultusunda yön vermek ve bu alanda uzmanlaşmak isteyen “Satış Uzman Yardımcısı” arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı; • M..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin İkitelli Organize Sanayi/Çevre Sanayi Sitesi içerisinde bulunun genel merkezi için halkla ilişkiler uzmanı aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikl..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Falez Ev

-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -Tercihen zuccaciye sektöründe daha önce çalışmış, -Tercihen İngilizce bilen -MS Office uygulamalarına hakim, -İyi derecede Excel kullanabilen, -Takım çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı, -Analitik düşünce yapısına sahip..

İstanbul Avrupa / Tümü Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Plastik Mamülleri Sanayi sektöründe faaliyet gösteren ve sektörün ileri gelen yerli firmalarından biri olan müşterimiz için; Personel ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır. -Tercihen en az lisans düzeyinde mezun -Persone..

İstanbul Anadolu / Beykoz ALD OTOMOTİV

GENEL NİTELİKLER Kuruluşu 1946’ya dayanan ve Fransız Société Générale Grubu’nun %100 iştiraki olan ALD Automotive, 40 ülkede 5000 çalışanı, dünyada 1.200.000’un üzerinde araç filosu ile, global anlamda operasyonel kiralama hizmeti veren, dünyanın lider firmalarından biridir. ALD ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir İŞTESİZ DANIŞMANLIK

İnsan Kaynakları Danışmanlığını üstlendiğimiz, sektöründe lider, Türkiye’nin önde gelen kurumsal firması bünyesinde İstanbul Anadolu yakasında görevlendirilmek üzere “Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi- Uzman Yardımcısı” aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar ; *..

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz müşterilerimize sistem ve teknik destek konularında hizmet verecek Sistem Destek Personeli aramaktayız. * Üniversite veya Yüksekokul mezunu * Teknik ve sistem destek konularında minimum 2 yıl deneyime sahip * Windows tabanlı sunucu işletim s..