Uzman Yard İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yard
İstanbul Avrupa / Tümü Ordavar Sanal Ticaret

EMLAK VE VASITA İLANLARINI YAYINLAYAN FİRMAMIZA (www.ordavar.com); - ÜCRETLİ ÜYELİK ÇALIŞMALARINI YÜRÜTEBİLECEK, -GÜLER YÜZLÜ, ENERJİK, DİKSİYONU DÜZGÜN, -FİRMA TEMSİL YETENEĞİNE SAHİP, -MÜŞTERİ İSTEKLERİNE HIZLI VE DOĞRU BİR ŞEKİLDE DESTEK VEREBİLECEK, -AKTİF ARAÇ KUL..

Samsun / Tekkeköy Comdata Türkiye

Comdata Türkiye firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnsan Kaynakları Uzman / Uzman Yrd ilanlarına göz atabilirsiniz.Comdata Türkiye İnsan Kaynakları Uzman / Uzman Yrd ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog Araştırma

20 Yıldır Araştırma Sektöründe faaliyette olan Saha Veri Toplama Şirketi Diyalog Araştırma, Yazılım Geliştirme Uzman Yardımcısı unvanlı yeni ekip arkadaşları arıyor. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER -Bilgisayar Programcılığı veya Mühendislik Bölümlerinden mezun -İyi derecede SQ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Ömür Hukuk Danışmanlığı

Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde bulunan hukuk büromuz Türkiye'nin en çok tercih edilen telekomünikasyon şirketi TÜRK TELEKOM A.Ş. bünyesindeki sabit, mobil (AVEA) , internet (TTNET) ve dijital yayıncılık (TİVİBU) şirketlerinin icra takibi işlemleri yoluyla alacak tahsil işlemlerini yapmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Uzman İngilizce Eğitim Ve Danışmanlık

Konuşarak Öğren geliştirdiği benzersiz uygulaması ile İstanbul Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi'ne kabul edilmiş ilk dil eğitim projesidir. GENEL NİTELİKLER • Üniversite Mezunu, • İngilizce Bilen, • Askerliğini yapmış veya iki yıl tecili bulunan,..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Uzman İngilizce Eğitim Ve Danışmanlık

GENEL NİTELİKLER Konuşarak Öğren geliştirdiği benzersiz uygulaması ile İstanbul Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi'ne kabul edilmiş ilk dil eğitim projesidir. Ana dili Arapça olan ya da çok iyi derecede Arapça bilen, Telefonla satış yapabilecek, Te..

Gaziantep / Şehitkamil Cihan -Eralpler A. Ş.

Cihan -Eralpler A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mikro Muhasebe Elemanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Cihan -Eralpler A. Ş. Mikro Muhasebe Elemanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

Evgör Mobilya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Evgör Mobilya Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Beykoz Fillo Logistics

Fillo Lojistik A.Ş. Genel Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin İktisat, İşletme bölümlerinden mezun, Tercihen kargo sektöründe İç Kontrol, İç Denetim bölümlerinde en az 2 yıl deneyim sahibi, Süreç, risk, kontrol ve risk bazlı iç denetim kavramlarına hakim,..

İstanbul Anadolu / Tümü Feta Bilgisayar Ltd. Şti.

Firmamızın ürünü olan ticarî entegre, ERP ve HBYS yazılımlarının tanıtım, kurulum, eğitim ve destek hizmetlerinde çalışmak üzere temel programcılık ve SQL bilgisi sahibi, insiyatif kullanabilen, iletişim becerisi gelişmiş, takım çalışmasına yatkın, askerlikle ilişkisi olmayan çalışma arkadaşları arı..