Uzman Yard İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yard
İstanbul Avrupa / Sarıyer Demak Gıda

Şirketimizin Muhasebe Departmanına, • En az Ticaret Lisesi ve/veya Üniversite mezunu, • En az 2 yıl deneyimli • MS-Office programlarını iyi derecede kullanabilen, • Tercihen Muhasebe programlarından Micro kullanabilen, • Diksiyonu düzgün ve iletişim becerileri ge..

İstanbul Anadolu / Pendik İpek Hırdavat

Şirket Muhasebe Politikalarını Belirlemek ve Onaylandıktan Sonra Uygulanmasını Sağlamak. • Şirketin Haftalık, Aylık, Yıllık Gelir-Gider, Borç Alacak Tablolarını Hazırlamak ve Bu Konuda Üst Yönetimi Bilgilendirmek. • Gerekli Tüm Kanuni Defter ve Evrakların Tutulmasını Sağlamak. • Öd..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis A.Ş

Tepe Servis A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Satış Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Servis A. Ş Çağrı Merkezi Satış Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Maltepe Eklips

Eklips firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik / Elektronik Teknikeri ilanlarına göz atabilirsiniz.Eklips Elektrik / Elektronik Teknikeri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Fatih Doğan Kaya - S. M. Mali Müşavir

Doğan Kaya - S. M. Mali Müşavir firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Doğan Kaya - S. M. Mali Müşavir Muhasebe Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Mali Müşavirlik Ofisi

Mali müşavirlik ofisinde deneyimli, KDV, Muhtasar vb. Vergi beyannamelerini hazırlaya bilen, İşe Giriş - Çıkışİşlemleri yapabilen, SGK bildirgesi hazırlaya bilen, Muhasebe kayıtlarına vakıf, Banka hareketlerini işeyebilen, İş takibine yatkın çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Tekba İnşaat & Emlak

E-ticaret departmanımız'da görevlendirilecek ön muhasebe işinde görev alabilecek muhasebeci arıyoruz. web sitemizden gelen siparişleri kontrol panelinden takip edip muhasebeleştirme bilgisine sahip olan ve tüm ofis programları ve bilgisayarı aktif kullanana ön tercihtir. Re..

Denizli / Merkez Mert Tekstıl

Denizl'de Tekstil üretim ve makina ticareti alanında faaliyet gösteren firmamız için dış ticaret asistanı olarak çalışacak iş arkadaşı arıyoruz. Çok iyi derecede ingilizce bilen, İktisadi idari bilimler fakültesi mezunu veya tercihen makina mühendisi, MS Office programların..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Varyans

2011 yılından beri İstatistiksel Danışmanlık Sektöründe hizmet vermekte olan şirketimize tam zamanlı çalışmak üzere "İSTATİSTİK UZMANI/UZMAN YARDIMCISI" aramaktayız Üniversitelerin İstatistik, Matematik veya Ekonometri bölümünden mezun veya sektörde bu konuda çalışmış ve en az 1 yıl tecrübeli,..

İstanbul Avrupa / Tümü Tatlı Meyve

Tatlı Meyve firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Elemanları ilanlarına göz atabilirsiniz.Tatlı Meyve Üretim Elemanları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..