Uzman Yard İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yard
İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin İkitelli Organize Sanayi/Çevre Sanayi Sitesi içerisinde bulunun genel merkezi için temizlik personeli aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler;..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Atak Gayrimenkul Değerleme A. Ş:

Aranan Nitelikler 1 - 4 yıllık Üniversite Mezunu (Tercihen Harita Mühendisi, Şehir Bölge Planlama, Mimar ve İnşaat Mühendisi) 2 – 2 Yıllık İlgili Bölümlerden Mezun İnşaat Teknikerliği, Harita Mühendisi/Teknikerliği, Şehir Plancısı, Emlak ve Emlak Yönetimi, İşletme ve İktisat meslek ..

İstanbul Avrupa / Şişli Cf Yazılım

Üniversitelerin ilgili mühendislik veya bilgisayar programcılığı bölümlerinden mezun olmuş, •Delphi veya Asp .Net ile yazılım geliştirme tecrübesine sahip, •Nesne temelli yazılım geliştirme konularında temel bilgi sahibi olan, •SQL Server veritabanında tecrübeli, temel sorgulamalar..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Aşhan Yemek

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Personel özlük işleri ve bordrolama uygulamalarında en az 1 yıl tecrübeli ETA Bordro modülünü kullanabilen, Esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyumlu, MS Office programlarını iyi derecede bilen, Bahçeşehir,Esenyurt, ..

Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Bantaş, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Ömür Hukuk Danışmanlığı

Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde bulunan hukuk büromuz Türkiye'nin en çok tercih edilen telekomünikasyon şirketi TÜRK TELEKOM A.Ş. bünyesindeki sabit, mobil (AVEA) , internet (TTNET) ve dijital yayıncılık (TİVİBU) şirketlerinin icra takibi işlemleri yoluyla alacak tahsil işlemlerini yapmaktadır. ..

İstanbul Anadolu / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Happy İnsan Kaynakları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Lojistik Operasyon Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Happy İnsan Kaynakları Lojistik Operasyon Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kartal Webtures

Türkiye’nin en büyük ajanslarından biri olarak ekibimizi büyütmeye devam ediyoruz. Dijital pazarlama departmanımıza bağlı olarak çalışacak yeni bir “Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı” daha ekibimize katmak istiyoruz. Eğer aşağıdaki şartlar sana da uyuyorsa hemen başvurabilirsin. Genel ..

İstanbul Avrupa / Şişli ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Danışmanlığını yaptığımız Türkiye'nin lider Yatırım firmalarından biri için Yetiştirilmek Üzere, kariyerine satış doğrultusunda yön vermek ve bu alanda uzmanlaşmak isteyen “Satış Uzman Yardımcısı” arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı; •..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hcc İstanbul Dış Ticaret A. Ş

Dünya Ticaret Merkezinde Faaliyet Gösteren Firmamıza Bayan Ön Muhasebe Elemanı Alınacaktır. *Meslek Yüksek okulu veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun *Muhasebe konusunda en az 1 yıl deneyimli *Mikro muhasebe programını iyi düzeyde kullanabilen, *MC Office P..