Uzman Yard İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yard
Afyon / Tümü Eklips

- Elektronik cihaz ve donanımların imalatında görev almak, - Montaj, test, devreye alma ve kabul aşamasına kadar olan sürecin gerçekleştirilmesini sağlamak, - Projelerde kullanılan elektronik cihaz ve donanımların imalatında ve saha montajlarında görev almak, - Projelerin montaj..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Firmamızda İnsan Kaynakları departmanında görevlendirilmek üzere “İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı” arayışımız bulunmaktadır. •Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun, •Tercihen İnsan Kaynakları alanında staj yapmış, •İnsan Kaynakları özlük alanında kendini geliştirmek..

İŞYERİ TANIMI Diş fırçası imalatı yapan firmamızda, - Üretimde kullanılan plastik enjeksiyon makinalarının çalıştırılmasını, bakımı ve onarımını yürütmek - Üretim şeflerinin yetkilendirdiği ve görevlendirdiği nispette üretimin sevk ve idaresinde rol almak üzere yetiş..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

*Ticaret Lisesi Mezunu, *Tercihen Muhasebe Bürosu Tecrübesi Olan, *Mevzuata ve Hesap Planına hakim, *Muhasebe Konusunda Kariyer Hedefleyen, *Gelişime ve Öğrenmeye Açık, *Takım Çalışmasına Yatkın, *Askerlik Engeli Olmayan *Dinamik, Enerjik ve Sorumluluk Alabi..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

İç Denetim Departmanında görevlendirilmek üzere''İÇ DENETİM UZMAN YARDIMCISI''arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler; Üniversitelerin İşletme, İktisat, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği vb. bölümlerden mezun, Tercihen şirketlerin İç Denetim bölümlerinde 1-3 yı..

İstanbul Avrupa / Tümü toksöz grup

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Kimya veya Kimya Mühendisliği bölümünden mezun, İlaç sektöründe üretim alanında en az 2 yıl deneyimli, Microsoft Office programlarına hakim, İyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip, Vardiyalı çalışabilecek, Yoğun çalışma ..

Malatya / Yeşilyurt CMC - Customer Management Center

Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz... Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak, 4.500'in üzerindeki çalışanımızla, İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda 80’den fazla iş ortağımıza, Finanstan telekomünikasyona, otom..

İstanbul Avrupa / Kağıthane CMC - Customer Management Center

Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz... Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak, 4.500'in üzerindeki çalışanımızla, İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda 80’den fazla iş ortağımıza, Finanstan telekomünikasyona, otom..

Manisa / Akhisar KARYER ISI TRANSFER

Isı eşanjörü üretimi yapan fabrikamızda Kalite Güvence bölümünde çalışacak önceden belirlenmiş ilgili prosesler doğrultusunda görev yapacak Kalite Kontrol Uzmanı aramaktayız. Tercihen Meslek Yüksek okulu veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu • Erkek adaylar için askerliğini tamaml..