Web Master İş İlanları

Pozisyon: Web Master
İzmir / Konak Net Ajans

WEB MASTER PHP YAZILIMCI DEVELOPER İş Tanımı; Şirketimiz İnternet, Reklam, Tanıtım ve Bilişim Hizmetlerinde görevlendirilmek üzere İzmir’de çalışabilecek konusunda uzman, yetenekli, yaratıcı tasarım yapabilecek, web tabanlı projelerde deneyimli, ekip çalışmasına yatkın grafik tas..

İstanbul Avrupa / Avcılar Acarnet Bilişim Teknolojileri

12 Yıldır Bilişim Sektöründe hizmet veren Google'nin iş ortağı Acarnet Bilişim Teknolojiler'ne kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar aranıyor. Firmamızın web tasarım bölümünde çalışmak üzere ; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrüb..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Seonerji

YAPILACAK İŞİN TANIMI: Yapılacak web sitelerinin ön görüşmesinden gelen bilgiler doğrultusunda siteyi Photoshop programı ile PSD formatında hazırlayıp müşteri onayını alarak kodlayıcı arkadaşlarına teslim etmek. ARANAN NİTELİKLER: Takım çalışmasına uyumlu,..

İstanbul Avrupa / Güngören Türcert Teknik Kontrol Ve Belgelendirme A. Ş.

Belgelendirme Test ve Muayene hizmetleri veren firmamızın web projelerinde ve yeni projelerinde görevlendirilmek üzere web tasarımdan makul seviyede anlayan çeşitli grafik programlarını ve joomla da tecrübe sahibi eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenler Btkare Digital Solutions

Büyümekte olan şirketimiz için; CSS ve Html bilen, Wordpress ve Open Cart kullanabilen ayrıca kurulmuş temaları güncel tutabilen, PHP'yi, Wordpress ve Open Cart temaları düzenleyecek kadar bilen veya başlangıç aşamasında kullanabilen, Tercihen, photoshop veya fireworks..

Ankara / Altındağ Akın Bilişim

2007 yılından bu yana , kendimizi güncel teknoloji ve kullanıcıların hayalleri doğrultusunda geliştirerek iş ortaklarımız ve müşterilerimize Web Tasarım ve Yazılımları özel istekler üzerine geliştirerek 1000'den fazla projeyi hizmetlerine sunduk. Sen de hayallerinin peşine takılıp ekibimizin ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vizyoner Elektronik

E-ticaret/İnternet sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere grafik tasarım ve içerik yönetimi görevine atanmak üzere takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler Araştırmacı, dinamik, yeniliklere ve gelişime açık E-ticaret sitesi için iç..

Denizli / Merkez Wega Group

Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun En az üç (3) yıl sektör deneyimi PHP ve MYSQL teknolojilerine ileri derecede hakim Nesne Yönelimli Programlama (OOP) konusunda deneyimli, Web Servis (SOAP, JSON-RPC, REST, XML-RPC, vb) veri mekanizmaları konusunda bilgili ol..

Bursa / Büyükorhan Baby Center

BEBE TEKSTİL FİRMASINDA HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRMEK ÜZERE WEB TASARIMCISI ARAMAKTAYIZ. -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, -YENİLİĞE AÇIK, -VİZYON SAHİBİ, -SORUMLULUKLARINI BİLEN, -YETENEKLİ -İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Elmas İlaçlama

ŞİRKETİMİZİN MEVCUT SİTELERİNİN YÖNETİMİNİ ÜSTLENEBİLECEK DENEYİMLİ WEB MASTER ARANIYOR. NOT:DENEYİMİ OLMAYANLAR BAŞVURUDA BULUNMASIN.BAŞVURULAR CV İLE YAPILSIN.TELEFON İLE İRTİBATA GEÇMEYİNİZ...