Web Master İş İlanları

Pozisyon: Web Master
İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Başvuru yapacak adayların kesinlikle wordpress eklentileri ve kurulumu konusunda tecrübeli olması gerekmektedir. Geleneksel Tıp ve sağlık sektöründe uygulama ve eğitim alanında faaliyet gösteren firmamızın takribi 60 kadar word pres tabanlı domainleri takip edebilecek güncelliyebilecek..

İstanbul Avrupa / Esenler Btkare Bilişim Hizmetleri

İstanbul, Esenler, Tekstilkent'te bulunan ajansımız için; Css ve Html bilen, Wordpress kullanabilen ve kurulmuş temaları güncel tutabilen, Php'yi wordpress temaları düzenleyecek kadar bilen veya başlangıç aşamasında kullanabilen, Tercihen, photoshop veya fireworks başl..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Balorama Oyun Alanları İmalatı

Hazır Web sitelerimizin güncellemesini yapacak, Tercihen SEO konusunda bilgili, Tercihen Google Adwords reklam ağı hakkında bilgi sahibi, Web site optimizasyonunu gerçekleştirecek, site trafiğini arttırıcı planlama yapıp uygulamasını sağlayacak,temel web teknolojilerine hakim, online satış-pazarlam..

İzmir / Bayraklı Misyon Ajans

Web tasarım ve programlama alında tecrübeli, vizyonu ile ekibimize katkı sağlayabilecek çalışma arkadaşları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Egen Barkod Etiket

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümlerinden mezun ( Tercihen) Php /MySQL ,HTML ,CSS, Javascript , Photoshop alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, Yeni nesil internet teknolojileri konusunda bilgi sahibi( Ajax, HTML5,CSS3,XML Teknolojileri) SEO konusunda bilgi sahibi..

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Takribi 40 adet domain ve web sitesi olan firmamızın E Ticaret sitelerinin her türlü kurulumu ve SEO çalışmalarını takib edebilecek A'dan Z'ye word press kurulumu konusunda tecrübeli Adius programı kullanarak basit anlamda video kurgu montaj yapabilecek Indesign programı kul..

Pendikte faaliyet gösteren ajansımıza Tam zamanlı, - Programlama mantığını ve algoritma yeteneği olup programlama dili ve framework saplantısı olmayan. - Problem çözme yeteneğine sahip. - Bir sorunla karşılaştığında çözüme ulaşabilmek adına ihtiyacı olan anahtar kelimeleri kolayca..

İzmir / Balçova Arce Yazılım

SEO tool’ları ve backlink çalışmalarında uzman, Yaptığı çalışmaları referans olarak gösterebilecek, Google Webmaster Tools, Google Analytics gibi SEO raporlama ve takip araçları konusunda bilgi sahibi, Analitik ve stratejik düşünme yeteneğine sahip, İletişim becerisine sahip ..

İstanbul Avrupa / Şişli Mucize Güvenlik A. Ş.

Web destek, Sosyal medya uzmanı, Editör, Bilgi işlem -Kurumsal ve E-ticaret sitelerimizin ürün, kampanya, reklam ve abone işlemlerini yönetebilecek. -Wordpress - Woocommerce sistemlerini tam olarak kullanabilen. -HTML ve CSS konularında bilgisi olan. -Grafik programlar..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Arıak Saat

E TİCARET SİTEMİZİ VE GİTTİGİDİYOR, N11 V.S TARZI SİTELERDEKİ MAĞAZALARIMIZI KONTROL ATINDA TUTABİLECEK GRAFİK BİLGİSİ OLAN E - TİCARET SİSTEMİNE HAKİM, AYNI ZAMANDA SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZIDA YÖNETEBİLECEK, AKTİF, GİRİŞİMCİ VE SORUMLULUK SAHİBİ PERSONELLERE İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR...