Web Master İş İlanları

Pozisyon: Web Master
İstanbul Avrupa / Tümü Allbiz Reklamcılık

En az Lise mezunu Kurumsal Web Sitesi , E-Ticaret ,web yazılımlarında deneyimli Tercihen Html, Asp.Net ,MsSql ,Net 4.0 iyi seviyede bilgisi olan Proje geliştirmeye ve web teknolojilerine hakim B2B web sitemizi kuracak ve yönetecek Ha..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

İstanbul-Seyrantepede bulunan kozmetik firmamıza ilgili bölümlerden mezun tam zamanlı yetiştirilmek üzere Web Tasarım Stajyer aranmaktadır. - E-öğrenme tasarımı ve eğitim teknolojileri konuları hakkında merakı ve ilgisi olan, - Mobil ve web tabanlı teknolojileri yakından takip ede..

İstanbul Anadolu / Maltepe Web Çözümleri

- Wordpress, Joomla vb deneyim, - PHP, MySQL, HTML, CSS ve Js ile web geliştirme deneyimi olan - Temel Photoshop - Analitik düşünme, sorun çözme ve sistem geliştirme yeteneğine sahip - Temel Seo - Cpanel, pleks gibi panellere aşina - İngilizce bilen W..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Studyocrea

Özgün tasarımlarla müşterilerine yıllardır hizmet veren firmamıza ; Web ve mobil arayüz tasarımı konusunda en az 2 yıllık deneyime sahip ve bir portfolyo sunabilecek, Grafik tasarım programlarına hakim (Photoshop vb. programlada tasarımı oluşturma beklentimiz yoktur), Oluştu..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Cadde Tercume

GENEL NİTELİKLER • Web tasarımı ve revizyonu konusunda deneyimli • PHP ve MySQL diline hakim • Wordpress, HTML5 ve CSS3 ve tercihen XHTML, XML ve JavaScript uygulamalarına hakim • Adobe Photoshop, Dreamweaver Web-Grafik tasarım programlarını aktif kullanabilen •..

İzmir / Konak Güleç Pos

Firmamızda web yazılımı konusunda bizlere yardımcı olabilecek yazılım dillerinden .net tercihimizdir.Daha önce yaptıgı işlerle başvuru yapılabilir kendi yazılım sistemlerini geliştirecegiz E.ticaret konusunda bilgi sahibi olanlar tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Avcılar Acarnet Bilişim Teknolojileri

12 Yıldır Bilişim Sektöründe hizmet veren Google'nin iş ortağı Acarnet Bilişim Teknolojiler'ne kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar aranıyor. Firmamızın web tasarım bölümünde çalışmak üzere ; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrüb..

İstanbul Avrupa / Fatih Nour Gayrimenkul Ve Genel Ticaret

Fatih'te bulunan firmamız bünyesinde görev alacak Web Tasarım Personeli arıyoruz. Tecrübeli, İyi derecede İngilizce bilen, Dreamweaver, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ve diğer yardımcı grafik programlarını iyi şekilde kullanabilen,..

Antalya / Kepez Antsaş A. Ş

Şirketimize; Web Sitesi, Web Uygulamaları konusunda tecrübeli, Tercihen en az 3 yıl deneyimli, Giyimine Özen Gösteren, Esnek Çalışma Saatlerine Uyabilecek, Tam Zamanlı Çalışabilecek, Yazılım Geliştirici Takım Arakadaşı Arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fsm Digital Creative Agency

Genel Nitelikler; * Php, Mysql, Html, Html5, Css, Css3, Jquery, Bootstrap dillerine hakim, * E -Ticaret ve sanal pos konusunda bilgi sahibi, * Responsive bilgisi bulunan ve kendisine ait arşivi kütüphanesi olan , * Hazırlanın sitelere yönetim paneli entegre edebilecek herşeyi..