Web Master İş İlanları

Pozisyon: Web Master
İstanbul Avrupa / Avcılar Acarnet Bilişim Teknolojileri

12 Yıldır Bilişim Sektöründe hizmet veren Google'nin iş ortağı Acarnet Bilişim Teknolojiler'ne kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar aranıyor. Firmamızın web tasarım bölümünde çalışmak üzere ; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrüb..

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Grubumuza bağlı GAZETEMİZ bünyesinde görevlendirilmek üzere WEBMASTER alınacaktır. Asgari Lise Mezunu, Photoshop bilgisine sahip, İnternet haber diline hakim, Tercihen web sayfası yönetimi deneyimi olan, Mailing ve banner çalışması yapmış, Sosyal medayaya hakim,..

Mersin / Yenişehir Seobaz

Ofisimizde 09:00 -19:00 saatleri aralığında çalışmak üzere ; Microsoft ofis programlarına hakim Wordpress,blogger vs gibi hazır cmsler hakkında bilgisi olan İçerik üretimi - içerik girişi konusunda bilgili Personel aramaktayız...

Aranan Nitelikler ; Retro Bilgisayar Danışmanlık & Mühendislik şirketinde görevlendirilmek üzere ; - Web site yönetimine - Sosyal medya kullanımına, - Orta seviye photoshop kullanımına hakim. Raporlama ve analiz becerisi olan çalışma arkadaşı aramaktayız...

Trabzon / Merkez Abanoz Medya

• Web trendlerini yakından takip eden, • Fonksiyonellik ve kullanılabilirlik açısından fikir üretebilen ve detaylara önem veren, • Temiz, esnek ve optimize kod yazan, • HTML5 ve CSS3 konularında bilgili, • Responsive design hakkında bilgi sahibi • JQuery ve OOP konuları..

İstanbul Avrupa / Şişli Vessi Tekstil

Firmamızın sosyal medya hesaplarını ve internet te yapılabilecek reklam mecralarını takip edebilecek sosyal medya ve reklam uzmanı aranmaktadır. İngilizce bilmesi tercih sebebidir. Wessi www.wessi.com..

Kendisini yazılım sektöründe geliştirmiş, * Asp.Net * c# * Sql Server * Javascript * Responsive Tasarım, * Html * css, * Mobil (Android ve/veya Ios) Programlama ve tasarım Konularında tecrübeli, Tercihen; * Görsel tasarımlarda uzman,..

İzmir / Bayraklı Konseptiz

- İyi derecede CSS, HTML, Jquery bilgisi olan ve Bootstrap kullanan, - PSD to HTML konusunda sıkıntı yaşamayan ve çıkan tasarımı kendi CMS’mize entegre edecek, - PHP - MySQL bilgisine sahip, - PHP Framework deneyimi bulunan, - Kompleks veritabanı sorgularına yabancı olmayan,..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Frt Su Arıtma

Su arıtma sistemleri ve gazlı içecek makineleri alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere webmaster alınacaktır. • En az Lise ve MYO’ların ilgili bölümlerinden mezun, • Webmaster, seo, optimizasyon uygulamalarında en az 2 yıl deneyimli, * ASP, .Net, C# yaz..

17 yıldır bilişim sektöründe faaliyet gösteren millennium bilgisayar hizmetleri atemya ajans bünyesinde çalıştırılmak üzere, uzun süre çalışabilecek, web internet sayfa tasarımcısı alınıcaktır...