Web Master İş İlanları

Pozisyon: Web Master
Kocaeli / İzmit Medyatik Teknoloji A. Ş.

En az 1 yıl profesyonel olarak yazılım geliştirme tecrübesine sahip, PHP nesne yönetimli programlama metodolojisine hakim, PHP (Tercihen Java ya da Ajax) , HTML, CSS, JavaScript, jQuery vb gibi teknolojilere hakim, MySQL veya MSSQL veritabanı kullanarak proje geliştirmiş, yetkin, Responsive tasarım ..

Aydın / Kuşadası Damlacan Otelcilik Tur.

Emlak ve Seyahat acentası üzerine hizmet veren firmamızda İŞKUR'un İşbaşı eğitim programı kapsamında çalıştırabileceğimiz Bilişim uzmanı elemanı alınacaktır . ofisimiz kuşadasında samyelitravelemlak Alınacak elemanın Wordpress sistemlerine aşina olması gerekmektedir .Ayrıca akti..

İstanbul Avrupa / Tümü Marka İsim Fabrikası Limited Şirketi

GRAFİK TASARIM VE WEB ARA YÜZ TASARIM : Corel draw , photoshop gibi tasarım programlarına ileri düzeyde hakim ve bu programları ileri derecede kullanabilen özgün ve görsel tasarım yapabilen, internet ve web ara yüz tasarımı ve projeleri geliştirebilen ,( web tasarım programlama ve kodlama ön bilgisi..

İstanbul Avrupa / Şişli Mucize Güvenlik A. Ş.

ŞİRKETİMİZİN E-TİCARET VE KURUMSAL SİTELERİNİ YÖNETEBİLECEK, E-TİCARET SİTELERİMİZİN ÜRÜN VE KAMPANYA GÜNCELLEMELERİNİ VE TAKİBİNİ YAPABİLECEK, WORDPRESS ve İDEASOFT GİBİ HAZIR CMS PANELİ OLAN YAZILIMLARI KULLANABİLEN, GOOGLE ADWORDS KULLANIMI VE RAPORLAMASINI YAPABİLECEK, N1..

İstanbul Avrupa / Fatih Gökçek Gıda İlaç

Genel nitelikler: *En az 3 yıllık deneyime sahip, *Tema tasarım giydirme konusunda tecrübeli, *HTML5, XHTML, CSS3, XML, JavaScript hakkında bilgi sahibi, *Adobe Photoshop bilen, *Bootstrap ile mobil uyumlu web siteleri hazırlayabilen, *Web/Kullanıcı arayüzü (UI) h..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mucizefikir

Sektörün Lider Firması Mucizefikir Bünyesinde Çalışmak Üzere; İleri derece HTML, CSS bilgisi. Tercihen HTML 5, JQuery, Javascript bilgisine sahip olma. Responsive Layout konusunda bilgi sahibi. Photoshop Bilgisine Sahip Arşivimizde mevcut Responsive HTML5 temalar..

İzmir / Konak Varien Digital

- CodeIgniter çatısını iyi derecede kullanabilen, - En az 2 yıl, web geliştirme deneyimi olan, - Web siteleri için içerik yönetim sistemleri geliştirebilecek düzeyde ve entegre edebilecek, - Farklı fikir ve önerilere açık, - İyi derecede HTML5 ve CSS3 yazabilen, - İyi d..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kar Paslanmaz

Genel Nitelikler; * Php, Mysql, Html, Html5, Css, Css3, Jquery, Bootstrap dillerine hakim, * Responsive bilgisi bulunan ve kendisine ait arşivi kütüphanesi olan , * Hazırlanın sitelere yönetim paneli entegre edebilecek * Google seo uyumlu web sitesi geliştirebilecek ..

İstanbul Anadolu / Kartal Arte Bilişim Teknolojileri Paz Ve Tic Aş.

E-ticaret Sektörü ve İnternet Teknolojileri konularında en az 2 yıl deneyimli Adobe programlarına hakim Seo ve sosyal medya yönetimine hakim Mail Marketing konusunda tecrübeli B2B, B2C pazarlamasına hakim İnternet sitesiyle bağlantılı tüm görsel tasarım işlerinin yönet..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Servis Hizmetleri

İşletme sahibi olduğumuz birbiriyle bağlantılı olan 2 şirketimiz için: (kombi-klima-beyaz eşya servis ve web tasarım ve reklam ajansı) -Özellikle iş disiplinli olan, freelance kafasından çıkmış -Bilgisine ve tecrübesine güvenen -Mevcut Kombi,Klima ve Beyaz eşya sitelerinin ha..