Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
Kayseri / Kocasinan Sedaş Bilgisayar Ltd. Şti

* Üniversitelerin Endüstri Mühendislik, Bilgisayar Mühendislik, Bilgisayar Programcılık, Yönetim Bilişim Sistemleri, İşletme veya Matematik bölümlerinden birinden mezun olması * Ülkenin her yerinde ve yurtdışında seyahat etmeye uygun, * Askerliğini tamamlamış yada en az 3 yıl tecil ettir..

Ankara / Çankaya Macit Bilgisayar

PHP Laravel Frameworkleri (Laravel 4 veya 5) ileri derecede hakim, çalışmış ve etkin kullanabilen. MYSQL , PostgreSQL veritabanlarini kullanmis ve hakim, Apache, Nginx, Lighthttpd web sunucu kurabilen ve tecrubesi olan, HTML5 , CSS3 konularinda tecrubeli, Bootstrap, Angular ..

Ankara / Yenimahalle Nira Medya A. Ş.

Nira Medya A.Ş. Bünyesinde çalıştırılmak üzere web tasarımcılar alınacaktır. Görüşmeler Şahsen ve Yüzyüze Şeklinde olup telefonda bilgi verilmemektedir...

Ankara / Yenimahalle Trsim

ROBOS markası ile üretimini yaptığımız Otomatik Yönlendirmeli Araç (AGV) sistemleri konusunda bizimle çalışacak OTOMASYON UZMANI arıyoruz. İş tanımı aşağıdaki gibidir: AGV'lerin PLC kontrol yazılımının geliştirilmesi, AGV'lerin Elektriksel ve elektronik tasarımın geli..

Bursa / Nilüfer Ctrl F5 Digital Ajans

PHP + MYSQL Angular JS1 deneyimi, HTML5 CSS3 Bootstrap, jQuery, Yukarıdaki konulara hakim takım arkadaşları arıyoruz. TERCİHEN; Git ve github kullanabilme. LESS veya SASS ile çalışabilme yeteneğine sahip. ARANAN ŞARTL..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Dd Teknoloji Yayıncılık A. Ş.

Hybrid uygulamamızın Native geçişinde görev almak üzere, - Objective-C ile iOS uygulamaları ve/veya Java ile Android uygulamaları geliştirmiş , - API, REST web servisleri konusunda deneyimli, - JavaScript, AJAX ve JSON konularında deneyimli, çalışma arkadaşları..

Üniversitelerin ilgili bölümlerinde (Bilgisayar Mühendisliği,Yönetim Bilişim Sistemleri,Bilgisayar Programlama vb.) öğrenim gören, Öğrenmeye açık, Yazılım alanında kariyer hedefleyen, Stajı okul tarafından zorunlu olan ya da gönüllü staj yapmak isteyen veya part time çalışmak istey..

İstanbul Avrupa / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Danışmanlığın..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

We are looking for team mates experienced Back-End WEB software specialist, will be able to improve WEB services and will be able to constitute the data base structure our company's web sites and background applications for our office in Güzelbahçe. Basic Qualificatio..

Aydın / Kuşadası Oyunfor

firmamızın yazılım departmanında çalışmak üzere oyun sektöründe çalışmaya hevesli takım arkadaşları arıyoruz. c++, java, c# dillerinden biriyle uygulama geliştirme bilgisi olan php, html,css,js konusunda genel düzeyde bilgi sahibi. mobil veya masaüstü platformlarında uygulama geliştiri..