Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Üniversiteden yeni mezun olmuş ve son 6 ay sigorta primi yatmamış, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışma..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Goodline Su Arıtma Ticaret Limitet Şirketi

* Lise ve üstü mezuniyet, *MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, *Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, *Dinamik; detaya özen gösterme ve analitik düşünme becerileri gelişmiş, *Sözlü ve yazılı iletişim becerilerine sahip, takım çalışmasına yatkın,..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

Genel Nitelikler: * Lise veya üniversite mezunu, * Pirim usulü çalışabilecek, * 15 gün Ofis de 15 gün Sahada bulunacak, * Raporlama ve planlama yapabilecek, * Ekip kurup ve organizasyon yönetebilecek, * Diksiyonu düzgün, i..

Kocaeli / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Üniversiteden yeni mezun olmuş, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışmasından keyif alan, Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini tamamla..

Manisa / Merkez Bisquitte

Bisquitte Manisa Magnesia Bisquitte şubemizde görevlendirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven yönetici adayları arıyoruz ! Son yılların en çok konuşulan markasının bir parçası olmak ister misiniz ? Dünya mutfaklarının karma lezzetlerinden oluşan bir ço..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Rsa Reklam Sanatları Atölyesi

FİRMAMIZA REKLAM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ MAXİMA BASKI MAKİNASINA HAKİM DENEYİMLİ COREL BİLEN BASKI OPARATÖRÜ ARANMAKTADIR. FOLYO KESİM MAKİNASI KULLANIM TECRÜBESİ OLMASI GEREKİYOR...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Roni Danışmanlık

Piyasa Araştırma Hizmetleri veren firmamızda organizasyon, planlama ve kontrol süreçlerinde görev alacak; 25-33 yaş arası Bayan En az yüksek okul mezunu En az 3 yıl ofis içi iş tecrübesine sahip Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğru ve akıcı bir şekil..

Ankara / Çankaya Denge Grup Insaat

MERKEZ OFISI KIZILAYDA BULUNAN KURUMSAL FIRMAMIZA YONETICI ASISTANLIGI POZISYONUNDA GOREV ALACAK DIKSIYONU DUZGUN DIS GORUNUMUNE ONEM VEREN INSAN ILISKILERI KUVVETLI BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR..FOTOGRAFLI CV LERE ONCELIK VERILECEKTIR..

Kocaeli / Darıca Dominos Pizza

Genel Nitelikler: En az 1 yıl benzer pozisyonda görev yapmış En az lise mezunu İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip MS Office programlarını etkin derecede kullanabilen Erkek adaylar için aske..

Hatay / Antakya Yargıcı Basın Yayın

Kariyerini satış-pazarlama alanında ve kurumsal marka değeri olan bir şirkette çalışarak geleceğini planlayan, genç girişimcilere süper iş imkanı sunuyoruz.Bireysel satışlarda başarı gösteren adayları; Satış ve pazarlama yönetim departmanlarında kazanç ve kariyerinde işini geliştirerek geleceğin SA..