Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı
Muğla / Bodrum Asarlık İnşaat

Bodrum'da Rezidans konseptinde olan otelimiz için ekip arkadaşı alınacaktır. Üniversitelerin Turizm ve Otelcilik, İşletme, Muhasebe bölümünden mezun, Otel yönetimin de en az 2 yıl deneyimli İyi derecede İngilizce bilen MS Office uygulamalarına ileri derecede hak..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Vardiya, Asistan, Restoran Müdürü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalama..

Şirketimizde yönetici olarak yetiştirilmek üzere iyi derecede ingilizce bilen (ikinci dil tercih nedenidir), ehliyeti olan erkekler için askerlikle ilişkisi olmayan bay veya bayan ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Bülent Özişbakan Mimarlık

Bülent Özişbakan Mimarlık İç Mimarlık Firmamızın Gayrimenkul Danışmanlık Ofisine Maaş+Prim+Sigorta Statusunde Çalışacak,Diksiyonu Düzgün Kendine Önem Veren Bayan Çalışma Arkadaşları Aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Domino's Pizza

İşte bir fırsat daha: İşte bir fırsat daha! Vardiya Müdürü, Asistan Müdür ya da Restoran Müdürü olmak istersen… Operasyonel yeteneklerini ileriye taşıdığın kariyer yolunda; Bölge Müdürü, Franchisee olma fırsatın var! Bizim bur..

İstanbul Avrupa / Tümü RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Misafirlerimizi, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda , yenilikçi anlayışımızla , hizmetlerimizi geliştirerek, 35000 m2 alanda, 42 misafir salonumuzda 1200 çalışanımızla özenle her gün ağırlıyoruz. 'Semtinin En Sevilen Süpermarketi Olmak' vizyonu ile; Kurumsal gelişimini organize eden ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kuzen Sigorta

Şirketimiz bünyesinde, Sağlık Sigortası Satış ve Elementer Sigortalar Satış ekiplerimiz içerisinde görev almak üzere; kendisine ait müşteri portföyü oluşturmak isteyen veya mevcut müşteri portföyü olup şirketimiz olanaklarıyla verimliliğinin artacağına ve portföyünü büyüteceğine inanan, Maaş + Prim ..

Ankara / Çankaya Denge Grup Insaat

MERKEZ OFİSİ KIZILAYDA BULUNAN KURUMSAL FİRMAMIZA YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI POZISYONUNDA GÖREV ALACAK DİKSIYONU DÜZGÜN DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR....

İstanbul Anadolu / Tuzla Bes Yapı Ürünleri

İş Tanımı İTOSB' da üretim yapan firmamızda çalışacak KALİTE KONTROL SORUMLUSU aramaktayız. GÖREV TANIMI : Ölçü aletlerini kullanabiliyor olmak ( kumpas, mikrometre gibi ) , Solidworks, Autocad, İnvertör programlarından herhangi birini veya b..

Kocaeli / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Üniversiteden yeni mezun olmuş, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışmasından keyif alan, Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini tamamla..