Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri A. Ş

APLUS Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş., Türkiye’de sektörün en dinamik ve en çağdaş kurumsal şirketi olan Acıbadem Sağlık Grubu’nun yapı taşlarından biri olarak 2006 yılında kurulmuştur. Hastane Otelciliği alanında faaliyet gösteren şirketimizin geleceğin yöneticilerini belirlemek için hazır..

Manisa / Merkez Bisquitte

Bisquitte Manisa Magnesia Bisquitte şubemizde görevlendirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven yönetici adayları arıyoruz ! Son yılların en çok konuşulan markasının bir parçası olmak ister misiniz ? Dünya mutfaklarının karma lezzetlerinden oluşan bir ço..

İstanbul Anadolu / Tümü Domino's Pizza

İşte bir fırsat daha! … Vardiya Müdürü olmak istersen… Operasyonel yeteneklerini ileriye taşıdığın kariyer yolunda; Asistan Müdür, Restoran Müdürü Bölge Müdürü, Franchisee olma fırsatın var! Bizim burada, kariyerini üst basamaklar..

Bursa / Karacabey Domino's Pizza

İşte bir fırsat daha! Vardiya Müdürü olmak istersen… Operasyonel yeteneklerini ileriye taşıdığın kariyer yolunda; Asistan Müdür, Restoran Müdürü ya da Bölge Müdürü, Franchisee olma fırsatın var! Bizim burada, kariyerini üst basamaklara ta..

Bursa / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Üniversiteden yeni mezun olmuş veya maksimum 2 yıl iş deneyimine sahip, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı..

İstanbul Avrupa / Şişli Migros

GENEL NİTELİKLER Üniversiteden yeni mezun olmuş ve son 3 ay sigorta primi yatmamış, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yakla..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mitsuda

RUSÇA İNGİLİZCE BİLEN TERCİHEN RUS BÖLGESİ VATANDAŞI ..DIS TICARET BIRIMINDE ÇALIŞACAK ..BILGISAYAR KULLANMASINI IYI BILEN ELAMAN ARANIYOR...YURT DISI SEYEHAT ENGELI OLMAYAN.... RESIMSIZ BAŞVURULAR DIKKATE ALINMAYACAK!!!!!..

En az 2 yıl üretim tecrübesi olan, askerliğini yapmış Ar-Ge ve İmalat proseslerinde görev alabilecek, Kalite Kontrol proseslerine hakim, Makine Mühendisi alınacaktır...

Yeni açılacak olan Başakşehir'deki tatlı - cafe - pastane sektörünü içeren mağazamıza yönetici pozisyonunda aday aramaktayız... Tercihen en az lise mezunu Askerliğini tamamlamış (bay adaylar için) Mağazacılık alanında en az 3 yıl yöneticilik deneyimi olan...(yöneticilik de..

Manisa OSB de bulunan Fabrika projemizde görevli elemanlarımızın (temizlik, taşıma ve forklift elemanlarının) personel ve idari işler ile ilgili süreçlerini yönetecek, dinamik, sorumluluk sahibi, eleman bulma konusunda sıkıntı yaşamayacak, işe alım, eğitim, iş süreçlerinin takibi, raporlanması, or..