Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Printpark Ofset Ve Ambalaj

Purpose ------------ Ensures that all necessary organizations and information flow are carried out in defined standards to make efficient and productive use of Managing Director’s time. Key Responsibilities ---------------------------- - Responds to all related i..

Muğla / Bodrum Okaliptus Otel

Konaklama ve restaurant işletmeciliği faaliyet konulu şirketimizin Muhasebe Departmanında görevlendiriliecek; diksiyonu düzgün,muhasebe bilgisi ,temeli olan veya tecrübesi olan ,ilgili okulların muhasebe bölümünden mezun yada mezun olabiliecek durumda ,askerlik hizmetini tamamlamış ertelemiş yada mu..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Artstyle Mimarlık

Artstyle, 2005’ten beri sürdürdüğü çalışmalarında kalite ve estetiği ön planda tutmakta ve alanlarında uzman ekibiyle İstanbul Başakşehir’de hizmet veren genç dinamik ve heyecanlı bir mimarlık firmasıdır.Geliştirmiş olduğu projelerle Türkiye ve bir çok yurtdışı kaynaklı projelere adını yazdırmıştır...

Ankara / Yenimahalle Devin Tanıtım Organizasyon

YÖNETİCİ ASİSTANI İŞ BAŞVURU KRİTERLERİ GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İşletme, büro yönetimi, halkla ilişkiler, pazarlama vb.) • MS Office Programlarına hâkim, • Üst düzey yönetici asiste etme konusunda minimum 2 yıl deneyim sahi..

İstanbul Avrupa / Fatih Zein Dış Ticaret Nakliyat

DIŞ TİCARET FİRMAMIZA İHRACAT DENEYİMİ OLAN MUHASEBE KONUSUNDA KENDİNİ GEREKLİ DÜZEYDE YETİŞTİRMİŞ MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR YERİMİZ AKSARAY LALELİ..

Menemen de kurulan 2.ci şirketimizde çalıştırılmak üzere 3 bayan yönetici asistanı aranıyor. En az lise mezunu Bilgisayar bilgisi iyi derecede olan özellikle , (Word ,Excell programlarına hakim), Ofis ortamına hakim, güler yüzlü çalışmayı işini ve kendini seven, i..

Ankara / Etimesgut Murat Balaban İnşaat Ltd Şti

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN YÖNETİCİ ASİSTANI ALINACAKTIR.İLK 2 AY 1.500 TL MAAŞ 2 AY SONUNDA NET 3.000 TL MAAŞ +YOL+YEMEK+PRİM+SGK ARANAN ŞARTLAR : 1-SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN (SEYAHATLER ŞEHİR DIŞINA VE 2 YADA 3 GÜN SÜRMEKTEDİR) 2-ÖZGÜR VE ÖZGÜVENİ YERİNDE İKNA..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Mas Makine

Yetistirilmek üzere; Uluslararası Sanayi Sektöründe Makine Ticareti alanında faaliyet gösteren firmamızın başlangıç olarak Bayrampaşa’da ki ofisinde görevlendirilmek üzere, ingilizce Diline Hâkim, Şirketler ile görüşmeleri başlatıp yürütmek, ARGE çalışmaları yapmak, Data Base, Sir..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Mas Makine

Yetistirilmek üzere; Uluslararası Sanayi Sektöründe Makine Ticareti alanında faaliyet gösteren firmamızın başlangıç olarak Bayrampaşa’da ki ofisinde görevlendirilmek üzere, ingilizce- Fransizca Dillerine Hâkim, Şirketler ile görüşmeleri başlatıp yürütmek, ARGE çalışmaları yapmak, ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Mas Makine

Yetistirilmek üzere; Uluslararası Sanayi Sektöründe Makine Ticareti alanında faaliyet gösteren firmamızın başlangıç olarak Bayrampaşa’da ki ofisinde görevlendirilmek üzere, Almanca diline Hâkim, Şirketler ile görüşmeleri başlatıp yürütmek, ARGE çalışmaları yapmak, Data Base, Sirke..