Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
Ankara / Yenimahalle Koçak Lastik Petlas

GENEL NİTELİKLER Zirve proğramıyla irsaliye ve fatura işlemlerinin yapılması Gelen telefonların karşılanıp müşteri ilişkilerinin yürütülmesi Ofis içerisinde gerekli düzenlemelerin yapılması Ön muhasebe işlemlerinin yürütülmesi İŞ TANIMI Zirve proğr..

İstanbul Avrupa / Esenler Abba Grup

Tekstil Sektöründe Dış Ticaret yapan firmamıza yönetici asistanı aranmaktadır. İngilizce veya Rusça bilen tercihimizdir...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Smg Yatırım

Alanında uzman tecrübeli yönetici asıstanı aranmaktadır. Aranan kesin koşullar ; - yabancı dil (İngilizce orta ya da ileri düzey ) -Bilgisayar kullanımı ( ileri düzey ) -Yoğun tempoya ayak uydurabilecek - Yöneticinin tüm programını takip edip , düzenleyip , yönetebilecek..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Assa Kahve

Ofis içinde çalışacak, misafirleri karşılayacak, toplantı organizasyonlarını not edecek, ön muhasebe bilgisine sahip yönetici asistanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Asila Danışmanlık

*Kurumumuzu asiste edecek *Telefon trafiğini düzenleyecek *Detaylı, sistemli çalışmayı prensip edinmiş *Planlama organizasyon , koordinasyon, iş takibi becerilerine sahip *Diksiyonu düzgün ve iletişim becerisi gelişmiş *Disiplinli,sorumluluk alabilen ve gizlilik kural..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beşgen Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti

En az 2-3 yıl şirket sekreterliği tecrübesi olan, Anadolu yakası E-5 Üzeri Kozyatağı bölgesine ulaşım sorunu olmayan MS office uygulamalarını etkin olarak kullanan Fax,Fotokopi,yazıcı,tarayıcı,telefon santrali gibi ofis araçlarını aktif olarak kullanan, Konuşması düzgün,güler..

Kocaeli / Gebze Erce Group

En az Önlisans mezunu, Alanında en az 3 yıl deneyimli, İkna ve iletişim kabiliyeti güçlü, kendisine güvenen, Gebze, İstasyon, darıca çevresinde ikamet eden, İş takibi konusunda dikkatli ve sistemli çalışma yeteneğine sahip, Özgüveni yüksek, konuşkan ve insanlar ile kola..

Ankara / Çankaya Petek Medya Ajans

Ankara Emek'de yeni açılan reklam ajansımızda görev alacak ve şirketimizde kariyer yapmak isteyen yönetici asistanı(2. yönetici) ihtiyacımız vardır. İŞ TANIMI: -Ofisin idari işlerinin yönetilmesi(mail, telefon trafiği evrak, dosya işlemleri vs.) -Müşteriler ile şirket..

Muğla / Marmaris Duru Apart

Apart otelimizde prezentabl, giirişimci, vizyonu geniş, seyahat engeli olmayan diksiyonu düzgün bayan eleman alınacaktır...

•Yazılı ve sözlü iletişim becerisi gelişmiş, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği yüksek, •Planlama, organizasyon ve zaman yönetimi konularında başarılı, •Dış görünümüne özen gösteren, prezantabl, •İş konusunda takipçi, dikkatli ve disiplinli, •MS Office pr..