Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı

SAMSUNG SERVİSİNDE YÖNETİCİ ASİSTANI OLMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR, BAŞVURAN KİŞİLERDE ARANAN ÖZELLİKLER: ASKERLİK İLE İLİŞKİSİ OLMAYAN,BİLGİSAYAR KULLANIMINI İYİ BİLEN ,İKİLİ İLİŞKİLERİ VE DİKSİYONU DÜZGÜN,İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK,SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE MÜŞTERİ SORUNLARINI ÇÖZEBİLEN..

İstanbul Avrupa / Eyüp İm-Ser Gayrimenkul Ve İnşaat

İNŞAAT VE EMLAK OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK YÖNETİCİ ASİSTANI / SEKRETER ARANMAKTADIR...

(ONLINE BAŞVURULAR DİKKATE ALINACAKTIR.) Lise Grupların olduğu kurumumuzda düzenli ve sistemli çalışmaya yatkın tam zamanlı çalışacak elemanlar arıyoruz. - İşini benimseyecek, sorumluluk alabilecek, - Kendini geliştirmeye açık, - Kendine güvenen, - İnsanla..

İzmir / Konak Taylan Spor

İzmir de Spor Malzemeleri üretimi, perakende ve toptan satışı yapan firmamız için; dinamik ve çağdaş, takım ruhuna sahip, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorumluluk almayı ve ilerlemeyi ilke edinmiş, motivasyonu yüksek, inisiyatif kullanabilen, insan ilişkilerinde başarılı, üretken, İnternet..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yekta Osgb

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (OSGB) HİZMETİ VEREN FİRMAMIZI TELEFON,MAİL, RANDEVU YOLU İLE FİRMALARA TANITACAK İŞ BAGLAYA BİLECEK NORMAL SEKTÖRLER GİBİ MAL SATMA İŞİ FİLAN DEĞİLDİR İKNA VE İLETİŞİM BECERİLERİ YÜK..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler İkikardeş Dış Ticaret Ltd. Şti

Genel muhasebe bilgisini sahip -LOGO GO PLUS programını kullanmaya hakim - Raporlama sunumunu yapabilecek -MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, -Ofis trafiğini yönetecek -22-38 Yaş aralıgında -Sorumluluk sahibi, - Analitik düşünme bec..

Lise veya Ön Lisans Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Organizasyon, planlama ve takip yönü kuvvetli, analitik düşünebilen, Yoğun bir ortamda, hızlı ve sonuç odaklı çalışabilen, İş takibi becerisi yüksek ve Satış odaklı çalışabilecek, Ms Office programlarını etki..

Bursa / Nilüfer Cio Gayrimenkul

İNSAN İLİŞKİLERİNDE ÇOK İYİYİM DİYORSANIZ YÜKSEK HEDEFLERLE YÜKSEK KAZANÇLARI HEDEFLİYORSANIZ, KALICI VE UZUN VADELİ ÇALIŞABİLECEK VE GÖREVİNDE YÜKSELMEK İSTEYEN BAYAN MISINIZ.... BELKİDE ARADIĞIMIZ SİZSİNİZ .... YÖNETİCİSİNE DESTEK VERECEK PRATİK DÜŞÜNEN BURSA NİLÜFER B..

Gaziantep / Tümü Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Asistan Müdürü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde!..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Elegans Grup Spor Salonları İşletmeciliği

4500 M2 SPOR TESİSİMİZE YÖNETİCİ ASİSTANI ARANMAKTADIR...