Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
Ankara / Çankaya Taha Muhasebe Müşavirlik

YURTİÇİ VE YURTDIŞINDA FAALİYET GÖSTEREN MÜŞAVİRLİK,DANIŞMANLIK VE TEKNOLOJİ FİRMAMIZ İÇİN İNGİLİZCE BİLEN (ALMANCA 'DA TERCİH NEDENİDİR.) SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN, SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN 35 YAŞINI AŞMAMIŞ BAYAN YÖNETİCİ ASİSTANI ALINACAKTIR...

Adana / Seyhan Nova Medya Grup

Çağdaş düşünce yapısına sahip, TÜRKİYE GENELİ KESİNLİKLE SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN , (TERCİHEN) Üniversite Mezunu, Giyimine önem gösteren, Bakımlı, Türkçeyi çok iyi kullanabilen, Yetkili kurum yöneticileri ile birebir iletişim kurabilecek, Ailevi sorunlarını kuruma yansıtmayan, Sosyal ağlarda zaman ..

Ankara / Çankaya İlayda Şömine

İŞ TANIMI: -Ofisin idari işlerinin yönetilmesi(mail, telefon trafiği evrak, dosya işlemleri vs.) -Müşteriler ile şirket arasındaki iletişimin kurulması -Şirketle alakalı evrak ve kargo takiplerinin yapılması, -Müşterilerin ödeme ve faturalandırma takiplerinin yapılması..

İstanbul Avrupa / Eyüp İm-Ser Gayrimenkul Ve İnşaat

İnşaat ve gayrimenkul ofisimizde telefonlara bakacak ve interneti kullanacak bir yönetici asistanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli Sankurt A. Ş.

YÜZME HAVUZU VE SPA İNŞAATI VE EKİPMAN SATIŞ SEKTÖRÜNDE 35 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP FİRMAMIZIN ŞİŞLİ'DEKİ MERKEZ OFİSİNDE ÇALIŞACAK : - EN AZ LİSE MEZUNU, - AVRUPA YAKASINDA, ŞİŞLİ'DEKİ MERKEZİMİZE YAKIN OTURAN, - HAFTA İÇİ 08:00 - 18:00 ARASI, - CUMARTESİ GÜNLERİ 15:00..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özdemir Makina

38 yılı aşkın süredir sektöründe hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere; **** HALKALI - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ - SEFAKÖY - KAYAŞEHİR veya yakınlarında ikamet eden; - Logo/Go / Go plus programını iyi derecede kullanabilen - Telefon trafiğini yönlendirebilecek - T..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Polin Turkey Fırın Makinaları Dış Tic A. Ş

İtalyan ve Fransız markaların distribütörlüğünü yaptığımız dış ticaret firmasında genel müdür asistanı pozisyonunda görev yapacak bayan personel alımı yapılacaktır. Yönetici asistanlığı konusunda tecrübe sahibi olunması ve ileri düzeyde İngilizce gereklidir (proficiency). Bunun yanında ..

İstanbul Anadolu / Kartal Mak Yapı

Kartal'daki merkez ofisimizde çalışmak üzere yönetici asistanı arayışındayız. Aranan Nitelikler; MS Office programlarına hakim, Ön muhasebe bilgisi olan , Evrak takibi yapabilecek , Diksiyonu düzgün , Dış görünüşüne özen gösteren , Sorumlulu..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

*Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek *Diksiyonu düzgün *İletişimi kuvvetli *Sürücü (B) belgesine sahip ve AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN *İyi derecede bilgisayar ve Ms office programlarını bilen, ofis ekipmanlarını kullanımda ve raporlamalarda tecrübeli *İyi de..

Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Komple Reklam Tanıtım Ajans Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER *Dijital Reklam Ajansımızın ofisinde; *Diksiyonu düzgün, prezantabl, güler yüzlü, *Ön muhasebe işlemlerinde en az 2 yıl deneyimli, *Herhangi bir muhasebe programını daha önce kullanmış, *Disiplinli ve sistemli çalışmaya uygun, *İletişim, o..