Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı

İş Tanımı E- Ticaret sektöründe hizmet veren firmamızın ofisinde çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır. Şirket telefon trafiğini yönetmek, Şirket yazışmaları ve gelen-giden evrak takibi, Kargo takibi yapmak Aranan Nitelikler Lise veya Üni..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Firma İsmi Gizli

Hukuk büromuzda görev almak üzere Yönetici Asistanı / Ofis Asistanı arıyoruz. GENEL NİTELİKLER - Tercihen üniversitelerin adalet yüksekokulu bölümünden mezun - En az 3 yıl tecrübeli - Gelen giden evrak kayıtlarını yapıp takiplerini sağlamak ..

İstanbul Avrupa / Şişli Renk Taahhüt İnş Ltd Şti

İnşaat firmamızda çalışmak üzere ön muhasebe yapabilecek bayan personel aramaktayız...

Antalya / Gazipaşa Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Asistan Müdürü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde!..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Merter'de bulunan bir Holding projemiz için ''Yönetici Asistanı'' arayışımız bulunmaktadır. -Orta derecede ingilizce (okuma, yazma, konuşma) bilen, -Microsoft Office programlarına hakim ve raporlama yeteneği yüksek, -Zaman yönetimi, planlama, organizasyon, koordinasyon ve ta..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Paşa Makina

FİRMAMIZ 13 YILDIR JENERATÖR SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEDİR. ÇOK İYİ DERECEDE İNGİLİZCE KONUŞUP YAZABİLEN PERSONEL ALINACAKTIR. MAAŞ +YEMEK +SSK MESAİ SAATLERİ SABAH 09,00 AKŞAM 18,00 CUMARTESİ PAZAR MESAİ YOKTUR..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Dahi Yayıncılık A. Ş.

İş Tanımı Yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren kurumumuz için yönetici asistanlığı ve organizasyon görevlerini yerine getirecek aşağıda niteliklere sahip Bayan adayların başvurularını beklemekteyiz. - Kurumsal planlama ve raporlama süreçlerini takip etmek, yönetici tar..

Konya / Selçuklu Yaypa Pastacılık Ltd. Şti.

Yaypa Pastacılık Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı / Sekreter ilanlarına göz atabilirsiniz.Yaypa Pastacılık Ltd. Şti. Ön Muhasebe Elemanı / Sekreter ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye İmes Mühendislik

Akreditasyon sürecini yönetebilecek , zorunlu TÜRKAK dokümanları ve uluslararası düzenleyici dokümanları hazırlayabilecek, kendine güvenen arkadaşlar arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Seka Mimarlık

Yeni kurulan Mimarlık ve İnşaat firmamıza ofis içi bayan sekreter pazar tatil fotoğrafsız başvurular değerlendırmeye alınmayacaktır NOT: ÜCRET KARŞILIKLI GÖRÜŞMEDE KONUŞULUR...