Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Çelik kapı iç oda kapısı ve banyo mobilyaları satışı yapan firmamızın İkitelli Keresteciler satış mağazasına; Telefon trafiğine yardımcı olacak, işyerine gelen müşterilere ürünler hakkında bilgi verecek, sipariş alıp bilgisayar ortamında kaydedecek. Evrak işlerini takip edebilecek bay / baya..

Kayseri / Melikgazi Airport

Restaurantımızda güler yüzümüz olacak, muhasebe ve iş takibi sorumluluğu alabilecek yönetici vasfında bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Cammutfak

Firma yöneticimize bayilerden gelen siparişleri alma, siparişleri organize etme, telefon trafiği ve iş organizasyonu konusunda yardımcı olacak çalışma arkadaşları aranmaktadır. Tecrübe şartı bulunmamakta olup, tecrübeli, konuşması düzgün, ikna kabiliyeti yüksek adaylara ve photoshop bilen adaylara ö..

İstanbul Anadolu / Tümü Aykin Dekor 3d

Maltepe de bulunan 3D DEKOR işi yapan şirketimize Ulaşım kolaylığı içinde bulunan diksiyonu düzgün,prezantabl,kısmi ön muhasebe bilgisi olan yönetici asistanı alınacaktır...

İzmir / Bornova Abaprizma Emlak & İnşaat

Şirketimiz bünyesinde emlak ofisimize gelen misafirleri ağırlayıp yönetici asistanlığı yapabilecek personel ihtiyacımız vardır...

Osmaniye / Merkez Tek-El Man Otomotiv

Genel Muhasebe ve Ön Muhasebeye hakim, 23-35 yaş aralığında Logo kullanabilen , Ms Office programlarına hakim çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Psikolium Danışmanlık Ve Koçluk Merkezi

* MS Office uygulamalarına hakim, * Planlama ve Organizasyon becerisi gelişmiş, * Sistemli ve planlı çalışma prensibine sahip, * Takipçi ve sonuç odaklı, * Güler yüzlü ve giyimine özen gösteren, * İnsan ilişkilerinde başarılı, * Yazılı ve sözlü iletişim kurabilm..

İstanbul Anadolu / Maltepe Boran Reklam

Anadolu Yakası Maltepe -Cevizli de bulunan 1994 yılından bugüne Açıkhava Reklamcılığında uzmanlaşmış şirketimize ön muhasebe-Sekreter alımı yapılacaktır. - Cari mutabakatların yapılması, - Personel özlük dosyaların hazırlanması ve takiplerinin yapılması, - Ofis araçların kul..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

* İlgili bölümlerden yeni mezun olmuş, başlangıç ve deneme süresi olarak stajer başlayacak, Facebook, Twitter, Google+, İnstagram ve Kurumsal Web sitesi gibi tüm şirket hesaplarının yönetimi, * Her platform için hazırlanan haftalık veya aylık içerik planlarını paylaşmak, * Türkiye'..

Ankara / Çankaya Giritli Asfalt Ltd. Şti.

-G.O.P 'da BULUNAN FİRMAMIZA - EN AZ LİSE MEZUNU - İLETİŞİMİ KUVVETLİ , DİKSİYONU DÜZGÜN - TELEFON , FAX, E-MAİL TRAFİĞİNİ YÜRÜTEBİLECEK - EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN - SORUMLULUK SAHİBİ - PREZANTABL - BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN - OFİS İÇİ DÜZENİ SAĞLAYABİLE..