Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
Bursa / Nilüfer İspat Temel Lisesi

GENEL ÖZELLİKLER *İlgili Meslek Lisesi veya Halkla İlişkiler mezunu *Eğitim sektöründe deneyimli *M.s. Office programlarına hakim *M.E.B. yazışmaları konusunda bilgili *Planlama,organizasyon ve koordinasyon becerileri yüksek *Sözlü ve yazılı iletişim becer..

Ankara / Çankaya İmed Group

İMED GRUBU olarak uluslararası inşaat,turizm ,makina imalatı sektöründe güçlü yatırımlar yaparak büyümeye devam eden şirketimizin genel müdürlüğünde görev alacak "Üst Düzey Yönetici Asistanı" aranmaktadır. İŞ TANIMI • Yönetim Kurulunun günlük iş planını organize ederek aj..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Üstün Telkstil Gıda San. Tic. Ltd. Şti

SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN FİRMAMIZ İÇİN YÖNETİCİMİZİ ASİSTE EDECEK TOPLANTI NOTLARINI ALICAK GEREKLİ MERCİLERE İLETİCEK BU NOTLARIN TAKİBİNİ YAPICAK LOGO TIGER BİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN OLAN BAKIMLI SÜREKLİLİK GÖSTERİCEK İŞTEN KAÇMAYAN ZAMAN SORUNU OLMAYAN SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN BEK..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Harem Lokum Ve Çikolata

İŞ TANIMI *Ofisin idari işlerine (dosyalama,sipariş alma-verme,fotokopi, faks,) cevap vermek *Gelen-giden evrak yönetiminden ve takibinden sorumlu olmak *Operasyonel çalışmaları yürütmek *İlgili bölümlerle koordineli olarak çalışmak ve iletişimi sağlamak *Takım a..

Düzenli ve planlı çalışabilecek Diksiyonu düzgün Bilgisayar kullanabilen Yönetici asistanı olarak çalışacak bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Tuzla İpek Danışmanlık

"DİKSİYONU DÜZGÜN, TELEFONDA ÖZ GÜVENLE KONUŞABİLEN, İŞ AHLAKI OLAN, DİKKATLİ VE HAFIZASI GÜÇLÜ, BAŞLADIĞI İŞİ YARIM BIRAKMAYAN,SEKRETER VE YÖNETİCİ ASİSTANI 25-40 YAŞ ARASI BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR. " ÇALIŞMA GÜNLERİ PAZARTESİDEN CUMAYA SABAH 9:00 AKSAM 18:00 ARASI. CUMARTESİ ÖĞLE..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Dönerstar

HAZIR DÖNER ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZIN; TELEFON , SİPARİŞ VE SEVKİYAT TRAFİĞİNİ YÖNETEBİLECEK BAYAN ELEMAN ARANIYOR. NOT: MÜRACATLARIN İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILMASINI RİCA EDERİZ...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Emlak Acentesi

Yönetici asistanlığı konusunda, deneyim sahibi olan, - Sözlü ve yazılı ilişkilerinde iletişim gücü yüksek, -Microsoft Office programlarını kullanabilen, - Güler yüzlü ve dksiyonu düzgün, prezantabl - Dikkatli ve özenli çalışma yöntemi olan, analitik düşünebilen,..

Sektörün öncülerinden Analist İSG ünvanlı şirketimize yönetici asistanı/idari işler sorumlusu aramaktayız. • Aktif olarak araç kullanabilen, • Seyahat engeli bulunmayan, • Yöneticimizin Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki proje denetimlerine refakat edebile..

Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Sigortashop-Kahramanmaraş

firmamızda ofis ortamında çalışmak üzere bay bayan segem belgesi olan öncesinde sigorta geçmişi olan arkadaşlar arıyoruz..