Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Yenı Nesıl Dıs Tıc Ltd Stı

Okuduğunu anlayan, açık görüşlü, düzgün görünümlü, hitabeti düzgün, mikrosoft ofis programları (excell- word)ve/veya mac numbers programlarını iyi derecede kullanan, tablolama işlemlerine çok iyi derecede hakim olan, İngilizcesi en az orta düzeyde olan, istatistik yapmaktan yorulmayan, en az lise me..

PORTAKAL TERCÜME VE MEDYA HİZMETLERİ OTOMOTİV A.Ş. FİRMAMIZIN TERCÜME HİZMETLERİ KISMINA İŞLERİ YÖNLENDİRECEK KOORDİNE EDECEK YÖNETİCİ ASİSTANI ARIYORUZ…. PORTAKAL ŞİRKETLER GRUBUNA bağlı Portakal Tercüme ve Medya Hizmetleri A.Ş.’ ye tam zamanlı çalışacak en az lise mezunu,..

Muğla / Bodrum Emtes Elektrik Ltd. Şti.

Elektrik ve Elektronik Firmamızda çalışacak Diksiyonu düzgün, İletişim becerisi yüksek, Düzenli iş takibi yapabilen , Gelen müşteri ve misafirleri karşılayacak, Telefon ve mail trafiğini yönetebilecek. Çalışma arkadaşı aranmaktadır...

Denizli / Merkez Deniz Bilgi Teknolojileri

insan ilişkileri güçlü, yeniliğe açık, microsoft office progamlarını bilen esnek çalışma temposuna ayak uyduracak, dış görünüşüne önem veren yönetici asistanı alınacaktır..

Ankara / Yenimahalle Lotus Iq Teknoloji A. Ş.

Akıllı Ev Bina ve Endüstriyel Otomasyon sektöründe hizmet gösteren deneyimli ve genç bir ekipten oluşan yeni bir firmayız. Alman menşei firmaların distribütörlüğünü ve mühendislik hizmetlerini yapmaktayız. Ekibimizin bir parçası olacak, ofisimize neşe katacak çalışma konusunda hevesli bir ekip arkad..

Adana / Seyhan Nova Medya Grup

Çağdaş düşünce yapısına sahip, TÜRKİYE GENELİ KESİNLİKLE SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN , (TERCİHEN) Üniversite Mezunu, Giyimine önem gösteren, Bakımlı, Türkçeyi çok iyi kullanabilen, Yetkili kurum yöneticileri ile birebir iletişim kurabilecek, Ailevi sorunlarını kuruma yansıtmayan, Sosyal ağlarda zaman ..

Bursa / Gemlik Foto Simge

33 yıldan beri fotoğrafçılık sektöründe Gemlik'te hizmet vermekteyiz. Bilgisayar bilen, diksiyonu düzgün bayan eleman alınacaktır. Asgari ücret + SGK..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Çelik kapı iç oda kapısı ve banyo mobilyaları satışı yapan firmamızın ikitelli keresteciler satış mağazasına; Telefon trafiğine yardımcı olacak, işyerine gelen müşterilere ürünler hakkında bilgi verecek, sipariş alıp bilgisayar ortamında kaydedecek. Evrak işlerini takip edebilecek bay / baya..

Kocaeli / Körfez Cagrim Market

Firmamız bünyesinde çalışacak stok takip ve muhasebe programı bilen deneyimli bayan personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe öncü kurumsal müşterimiz için ''Üst Düzey Yönetici Asistanı'' arıyoruz. Genel Nitelikler; . Min önlisans mezunu, . Tercihen İngilizce bilen, . Benzer pozisyonda min 3 yıl deneyimli, . MS Office programlarına ha..