İş İlanları

Mersin / Toroslar Kılınç Elektrik İnşaat

Firmamızın yeni açılacak olan şubesinde çalışmak üzere;  En az lise mezunu,  Diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı,  Bilgisayar kullanabilen, Office programlarına hakim  Cari hesap takibi yapabilen, fatura irsaliye kesebilen ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Makro Makina

30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren firmamıza uzun yıllar çalışabileceğimiz ön muhasebe elemanı aramaktayız. - ETA:V.8-SQL programını iyi derecede kullanabilen, - MS Office paket programlarını kullanabilen, - Fatura kesebilen, - Pos cihazlarını kullanabilen,..

İstanbul Anadolu / Kartal Has-Ay Sigorta Aracılık Hizmetleri

İstanbul / Kartalda bulunan acenteliğimiz de Sigorta ekranlarını kullanacak, poliçe tanzim, iptal gibi tüm poliçe ve sigorta süreçlerini takip edecek kendine özen gösteren sorumluluk sahibi ve iş takibi yapan satış kabiliyeti olan müşteri ile iletişim kurabilecek çözüm odaklı çalışma arkadaşları arı..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Tekno Teknik

Kağıthane'deki Servisimize karışık araç yapabilen Mekanikçi Ustalar aranmaktadır...

Muğla / Marmaris Güney Ege Bilişim Ltd Şti

Firmamız Ege Bölgesi Otellerine Yazılım ve Donanım hizmeti vermektedir. Ekibimize uygun takım arkadaşları aramaktayız Otellerde bulunan network , server ,yazılım, Bilgisayar,yazıcılar, pos sistemleri ...vs ürünleri kurup devreye alma ve sonrasında çıkabilecek teknik arızaları çözme yeteneğine, bi..

İstanbul Anadolu / Kartal RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz yüzde yüz yabancı sermayeli ve kendi sektörünün online lider internet portalı için Telesatış Uzmanı pozisyonunda bir personel arayışımız söz konusudur. Esnek çalışma saatleri, (Hafta içi 08:00-17:00, 09:00-18:00 gibi esnek çalışma..

İstanbul Avrupa / Şişli RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Anadolu Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi karttı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vad..

Türkiye’nin en yüksek ikinci iş kulesini içinde bulunduran, İzmir’in en prestijli karma projesidir. GENEL NİTELİKLER 23-40 YAŞ ARASI ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ SABIKA KAYDI VE ADLİ DAVA SORGUSU OLMAYAN TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU EN AZ 1 YIL DENEYİMLİ TAKIM ARKA..

İstanbul Avrupa / Başakşehir ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..