İş İlanları

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Gaziantep / Şehitkamil Acun Pazarlama

MOBİLYA KURULUMUNDAN ANLAYAN ÖNCELİKLİDİR E SINIFI EHLİYETİ OLAN (AĞIR İŞTE ÇALIŞACAK) MOBİLYA MONTAJ ELEMNANI ALINACAKTIR..

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İzmir Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur Belirlenen hedefler dahilinde bankacılık ürünlerinin satılması ve müşteri işlemlerinin takibini gerçek..

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Çorum / Merkez Prestij Vıp Güvenlik

Amasya Taşova Çaydibi ve Çorum Merkez Kutluca Mahallesinde bulunan bulunan Güneş Enerji Santrali Şantiye projemizde gündüz ve gece çalıştırmak üzere 22-45 yaş arası Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi Bay personeli alınacaktır. Müracaat : Operasyon Müdürü Ferruh KARADUMAN (0 533 610 8768)..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Marmara Web Teknolojileri

GENEL NİTELİKLER İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Müdürlüğü’müzün tanıtım Pazarlama ve Satış departmanında görev alacak, aşağıda belirtilen niteliklere sahip deneyimli SAHA SATIŞ UZMANI ADAYLARI arıyoruz: En az 3 yıl aktif satış tecrübesine sahip, MS Office programlarına hak..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atılım Tek Klima Sistemleri

*İKİLİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ *İŞ DİSİPLİNİ OLAN *OFİS ARAÇ VE GEREÇLERİNİ KULLANABİLEN *OFİSTE SORUMLU OLABİLECEK *DİKSİYONU DÜZGÜN *SORUMLULUK SAHİBİ *HEDEFLERİ OLAN DEVAMLILIĞI OLAN *ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN *BAYAN PERSONEL..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Bölge Yapı Denetim Ltd Şti

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere İnşaat Kontrol elemanları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy 409 Nolu Ganyan Bayi

GANYAN BAYİİNDE GANYAN MAKİNESİNE BAKACAK ELEMAN ARANMAKTADIR. AZ BİLGİSAYAR BİLGİSİNE SAHİP OLMASI YETERLİDİR. MAKİNE KULLANIMI GÖSTERİLECEKTİR...