İş İlanları

GENEL NİTELİKLER Şirketimiz bünyesinde “Satınalma ve İdari İşler Elemanı” olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı arıyoruz. En az ön lisans mezunu, Satınalma ve idari işler konusunda en az 3 yıl deneyimli, Satınalmaların yapılması, takip ed..

İstanbul Anadolu / Ümraniye RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda personel arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler • Meslek Okulu veya Üniversitelerin Turizm ve ilgili bölümlerinde..

• Şehir - İlçe Kocaeli - Darıca , Kocaeli - Derince , Kocaeli - Dilovası , Kocaeli - Gebze • Cinsiyet Bay • Yaş 22 - 34 arası • Min. 4 yıllık forklift operatörlüğü tecrübesi olan • Askerliğini yapmış • Vardiyalı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. ..

Galvanizli tel üretimi yapan firmamızda genişleyen kadromuzda görevlendirilmek üzere tel çekme ve galvanizli tel üretim operatörleri aranmaktadır. İzmit Servis güzergahı : Yenidoğan-Çenesuyu-Derince-Kalıncı Konutlar Hereke-Körfez-Dilovası-Fabrika Kaynarca Servis güzergahı:..

İstanbul Anadolu / Tümü AYGAZ A.Ş.

Elektrik kumanda panoları konusunda bilgi sahibi olmak Seyahat Engeli bulunmamak Yoğun ve şehirdışı seyahat temposunda çalışmak ..

İstanbul Avrupa / Esenler Mahir Bilişim San. Tic. Ltd. Şti.

Mahir Bilişim San.Tic.Ltd.Şti firmamızda çalışmak üzere deneyimli Bilişim sektörüne, Network ürün portföyüne hakim saha da ve/veya şirket içi tam gün çalışacak satış geliştirme sorumlusu ile yolumuza devam etmek istiyoruz...

Ankara / Yenimahalle Orfe Tekstil

işyerimiz macun mah 201 cad no 65 (erciyes işyerleri -gimat toptancılar sitesine yakın ,istanbul yolu üzerinde bulunan ACİTY AVM nin arka tarafına düşmektedir.) firmamız ev tekstili üzerine dijital baskılı ürünler üretimi yapmaktadır.ürünlerin baskısında kullanılacak tasarımlar yapılacak.grafik p..

İstanbul Avrupa / Esenyurt VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARALARINDAN BİZLERE ULAŞIN 0530 708 13 91 0530 708 13 94..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Eka Pano Ve Kabin Sistemleri

İkitelli'deki Firmamıza; *İşini sahiplenebilen, düzenli çalışan, *Askerlik sorunu olmayan, *Sürücülü press hattından anlayan presçiler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Akdogan Promosyon

İstoç ticaret merkezinde, promosyon sektöründe hizmet veren firmamıza, Bayi oluşturmak için çalışma yapabileceğimiz, Müşteri portföyü oluşturabilecek, Müşteri araştırması yapabilecek, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, iletişim gücü yük..