İş İlanları

Konya / Selçuklu Tümosan Motor ve Traktör

- Meslek liselerinin ve yüksek okulların ilgili bölümlerinden mezun veya Talaşlı İmalat ve Heller CNC tezgahları konusunda en az 5 yıl tecrübesi olan ustalık veya kalfalık belgesi olan ilkokul mezunları, - Talaşlı İmalat ve Heller CNC Tezgahlar konusunda tecrübe sahibi, - Esnek çalışma s..

Aydın / Nazilli Dörtlü Gıda

Üniversitelerin "Gıda Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği (Gıda ve Süt Bölümü), Kimya Mühendisliği, Kimyager, Diyetisyen, Ev Ekonomisi Yüksek Okulu Beslenme" bölümlerinden mezun. (İlgili bölümlerden mezun olmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.) • Catering/Hazır Yemek sektö..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARALARDAN BİZLERE ULAŞIN 0530 708 13 91 0530 708 13 94..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğ..

Kartal E-5 üzerinde bulunan İş Merkezimize BAYAN KİMLİKLİ YADA KİMLİKSİZ personel alınacaktır. Hafta içi 5 gün çalışıp hafta sonu izin yapacaklar. Maaş yol ve yemek dahil 1,800,00+agi İrtibat: 0533 580 42 54 ÖNDER BEY..

İstanbul Anadolu / Tuzla Aysan Vinç Ve Makine

Tuzla Bölgesinde yer alan servis merkezimizde istihdam edilmek üzere aşağıda nitelikleri belirtilmiş personele ihtiyaç vardır; - Ön muhasebe bilgi ve tecrübesine sahip (Fatura takibi yapabilecek) - Telefon trafiğini idare edebilecek (diksiyonu düzgün) - Tuzla ve civarında ik..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Upi Trans Dış Tic. A. Ş

Şirketimiz bünyesinde operasyon da çalıştırılmak üzere 4 yıllık Lojistik mezunu alanında kendini geliştirmiş ve öğrenmeye açık, 25 yaşını aşmamış en az 1 yabancı Dil bilen eleman aranmaktadır. Esenyurt ve Yakınların da oturanlar tercihimizdir. Resimli CV ile müracaatlara öncelik tanınacaktır. Detay..

İzmir / Konak Bahçıvan Lokantası

Lokantamız bünyesinde çalışmak üzere 17 / 30 yaş arası paket servis elemanı alınacaktır...

Antalya / Konyaaltı Soft Terapi

Lisans mezunu, En az 3 yıl deneyimli, Ekip çalışmasına yatkın, Hasta ve hasta yakını ile etkin iletişim kurabilme becerisine sahip, İŞ TANIMI Ayaktan tedavi FTR hastalarına fizyoterapi uygulamaları..

Konya / Selçuklu Tümosan Motor ve Traktör

Döküm Fabrikamızda istihdam edilmek üzere Maçahane, Taşlama, Kumlama ve Boyahanede çalışacak Döküm Operatörleri arıyoruz. Tercihen Meslek Lisesi ilgili bölümlerinden mezun, 3 yıl deneyimli, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış, Ekip ç..