İş İlanları

Kocaeli / Gebze Halil Yılmaz Makina

Gebze/Kocaeli fabrikamızda görevlendirilmek üzere; İyi derecede Autocad,Solidworks,Autocad İnvertör programlarını bilen makine teknik ressamları aranmaktadır...

Kocaeli / Gebze Halil Yılmaz Makina

Makine sektöründe taahhüt işleri yapan firmamızın Gebze/Kocaeli fabrikasında görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin makine mühendisliği (4 yıllık lisans )programlarından mezun , İmalat tecrübesi olan, İlgili bilgisayar programlarına hakim makine mühendisleri aranmaktadır...

İzmir / Konak Eser Hukuk

Hukuk bürosunda çalışacak yönetici asistanı aranmaktadır. Uyap sisteminden anlayan tercihtir...

İstanbul Avrupa / Tümü Nettexpo

fuar alanına firma kayıtları yapmak üzere İstanbul Avrupa/Anadolu yakasında belirli lokasyonlarda müşteri ziyaretleri yapacak, Satış ve Pazarlama Konularında En Az 3 Yıl Deneyimli, Fuar tecrübesi olan, Satış yapacak pozitif, güleryüzlü, enerjisi yüksek, iletişime açık,..

Kocaeli / Gebze Bizim Servis A.Ş

İş Açıklaması: Kocaeli Gebze' de bulunan Gıda Fabrikasında, Üretim bölümünde çalışacak Üretim Operatörü alınacaktır. Çalışma yeri Gebze' de olup; Gebze, Darıca, Yeni Mahalle, Çayırova, Tuzla, Sultanbeyli istikametlerine personel servisleri temin edilmektedir. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARDEN GIDA

Ümraniye civarında ikamet eden- ulaşım sorun olmayan Ümraniyedeki Arden Cafe Restaurantımızda çalışacak Garson aranmaktadır. 0543 560 42 48..

İstanbul Avrupa / Başakşehir ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Bahçeşehir Prestige Mall Avm'de yeni açılacak olan Mağazasında görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özü..

İstanbul Avrupa / Esenyurt ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğ..

Kütahya / Merkez ARDEN GIDA

Kütahyadaki mağazamıza Hal Satınalma süreçlerini yönetecek Manav Satınalma Sorumlusu alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARDEN GIDA

Ümraniyedeki şubemiz için, Cafe / Restaurantımız da çalışacak bulaşıkçı alınacaktır. 0543 560 42 48..