Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta
Isparta / Merkez Alpen Pvc

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

Isparta / Merkez Adım Adım

Genel Nitelikler; Iyaşpark AVM mağazamızda görevlendirilmek üzere, En az lise mezunu, tercihen üniversite mezunu, Tercihen mağazacılık ve satış tecrübesi bulunan, Kariyerini mağazacılıkta hedefleyen, Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş, İnsan ilişkileri kuvvet..

Isparta / Merkez Çelik Emlak İnşaat

EMLAK İNŞAAT ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BİLGİSAYAR BİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN PREZENTABL MÜSTERİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ BAYAN BÜRO ASİSTANI ALINACAKTIR. İLGİLERİN AŞAGIDAKI ADRESE BASVURMALARI RICA OLUNUR. ADRES:KARAAĞAÇ MAH.115.CAD ISPARTA MERKEZ..

Isparta / Şarkikaraağaç Hasvet Veteriner Kliniği

SORUMLULUK SAHİBİ,GELİŞMEYE AÇIK VE KENDİNE GÜVENEN İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI ,B SINIFI EHLİYETİ OLAN VETERİNER HEKİM ARKADAŞLAR..

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Cafe&Bistro bölümümüzde çalışma üzere tecrübeli veya hızlı öğrenmeye ve uygulamaya yatkın, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü,kişisel görünümüne özen gösteren, dinamik, dikkatli ,düzenli, takipçi ve güleryüzlü çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Isparta / Merkez İntegral Jeans

MAGAZAMIZDA ÇALIŞACAK DENEYIMI OLAN SATIŞ TEMSİLCİSİ BAYAN İŞ ARKADAŞLARIMIZ ALINACAKTIR . MÜRACAAT İÇİN MAGAZAMIZA CV İLE BERABER BEKLİYORUZ...

Firmamızın temizliğinden sorumlu olacak bayan çalışma arkadaşları aramaktayız...

Faaliyet alanlarımızda gerekli iş güvenliği tedbirlerinin alınması ve önleyici faaliyetler ile denetleme faaliyetlerinin yürütülmesinde sorumluluk alabilecek, mevzuat ve yönetmeliklere hakim askerlikle ilişkisi bulunmayan İş Güvenliği Uzmanı istihdam edilecektir. Başvurular özenle değerlendiri..

Blue Tower Educational Services'te çalışmak üzere en az 1 yıl akademik alanda tercüme yapmış takım arkadaşları arıyoruz. Başvuruda bulunacak kişilerin daha önceden deneyimi olması mecburi olmakla beraber özellikle türkçeden ingilizceye, ingilizceden türkçeye makale çevirisi yapan çevirmenler aranmak..

Isparta / Merkez Teknik Elektrik

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİNDE ELEKTRİK OTOMASYON PANO MONTAJI TERMOSTAD MONTAJI CİHAZ MONTAJI KABLO UÇ BAĞLANTILARI YAPABABİLİCEK USTA KALFA YARDIMCI ELEMANA İHTİYAÇ VARDIR TERCİHİMİZ ISPARTADA OTURAN SORULAR İÇİN BİZİ TELEFONLA ARAYABİLİRSİNİZ..