İstanbul Anadolu Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Maltepe Noss Sistem Profesyonel Barkod Otomasyon

Barkod Otomasyon sektöründe yazılım şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın Maltepe ofisinde görev alacak "Grafiker" aramaktayız. -Diksiyonu düzgün, prezantabl -Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek -Dış görünüşüne özen gösteren -İnsan ilişkilerinde güçlü,..

İstanbul Anadolu / Beykoz Yakamoz Sporcu Gıdaları

Sektöründe Lider E-Ticaret sitesi ve Markalarımız için Grafik Tasarım ve Edit işlemlerini yapabilecek Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya piyasada deneyim kazanmış , Dijital tasarım ve grafik programlarına hakim, Fotoğraf ve video çekim , düzenleme deneyimi ola..

İstanbul Anadolu / Maltepe Tual Ajans

Açık hava reklamcılığının tasarım alanında, tabelayı imalata hazırlayacak kadar tecrübeli, çözüm odaklı çalışabilen, yaratıcı tasarımlar ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilecek takım arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tümü Euromedya Web Teknolojileri

2004 yılından günümüze internet sektörünün tanınmış markalarından biri olmayı sürdüren "EUROMEDYA ” , Konusunda deneyimli Web Tasarımcıları ve Web Programcıları aramaktadır. Şimdiye kadar yapılan en prestijli ve teknolojik altyapısı ile firmalara çok geniş imkanlar sunan "..

İstanbul Anadolu / Kartal Dk Elektronik

Gelişmekte olan şirketimize takım arkadaşları arıyoruz. Aşağıda pozisyondan temel beklentiler sıralanmış olup, poziysonun temel gereklileri ifade edilmiştir. Gereksinimler • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, tercihen Görsel İletişim Tasarımı veya Grafik Tasarımı m..

İstanbul Anadolu / Ümraniye NOKTA KORUMA GÜVENLİK

ÜMRANİYE' DE NOKTA ŞİRKETLER GRUBU NOKTA AJANS' TA GÖREV ALMAK ÜZERE ÜNİVERSİTE MEZUNU 25 İLE 35 YAŞ ARALIĞINDA BAY VEYA BAYAN GRAFİKER PERSONELİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ SABAH 09.00 İLE AKŞAM 18.00 ARASI PAZAR GÜNLERİ İZİNLİ ŞARTLARI 2000 TL MAAŞ + YEMEK +..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çizim Matbaa & Reklam

Çizim Matbaa & Reklam Sektörün,de Kendi çapında başarılı bir firma aradığımız ekip arkadaşı Grafiker olarak arıyorum maliye anlaşmalı bir firmayız maliye sistemini iyi bilmesi gerek Corel bilmesi gerekli..

İstanbul Anadolu / Pendik Nurdoğan İnşaat Dtm San Tic Ltd. Şti.

Pendik Ramazanoğlu mahallesinde bulunan dijital baskı fabrikamızda istihdam edilmek üzere grafiker çalışma arkadaşları arıyoruz.Adaylarda aranılan özellikler. 22-36 yaş aralığında bulunması Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması Sigara kullanmaması Pendik,Kartal veya Tuzlada ika..

İstanbul Anadolu / Tuzla Lacivert Medya Ve İnternet Hizmetleri

Lacivert Medya A.Ş. bünyesinde çalışacak, * Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign programlarına hakim, * Kurumsal kimlik ve logo tasarımı, matbuu evrak tasarımı, katalog tasarımı gibi alanlarda deneyim sahibi, * Yeni fikirler üretebilen, yenilikçi tasarımlar yaratabilen,..

İstanbul Anadolu / Kartal Hacıoğlu

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK GRAFİKER PERSONEL ARAMAKTAYIZ..