İstanbul Anadolu Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Pendik Color Ofset

Pendik'te bulunan firmamıza; - Grafik programlarına hakim, renk ayrımı bilgisi olan - Office programlarını temel düzeyde kullanabilen, - Tercihen tecrübeli yada öğrenmeye istekli, azimli - Hazır gelen işleri montajlama ve baskıya gönderme işini yapabilecek - Ofisin gene..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Tercihen üniversitelerin Grafik Tasarım ve ilgili bölümlerinden mezun, Web tasarım, reklam, baskı konularında tecrübeli, Benzer görevde en az 2 yıl tecrübeli, Reklam, kurumsal kimlik, katalog, dergi, web ve grafik tasarımı konularında tecrübeli, Photoshop, Corel , Illustrator..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Moneta Tanıtım

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Güzel Sanatlar, Grafik Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun, Minimum 2 yıl ajans deneyimi olan, Mac ortamında Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat Pro PDF gibi tasarım programlarına hakim ve hızlı çalışabilen, Güçlü bir p..

İstanbul Anadolu / Kartal Digiport Reklam

- Reklam , Matbaa ve açık hava reklamcılık sektöründe - En az 2 yıllık deneyimi olan - Corel ,Illustrator,Photoshop programlarına Hakim - Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek - Reklam ve matbaa malzemelerini tanıyan - Müşteriler ile telefonda ve yüzyüze ile..

İstanbul Anadolu / Kadıköy HR DERGİ

Genel Nitelikler • Üniversite ya da yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun, • Başta dergi olmak üzere, sahne, ilan, insert, broşür, katalog tasarımı konularında en az 2 yıl deneyimli, • Adobe InDesign, Adobe Photoshop’u iyi derecede kullanabilen, • Adobe Illustr..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Detay Trafik

FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZELLİKLE REKLAM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ COREL VE PHOTOSHOP PROGRAMLARINI KULLANAN, PLOTER İLE DİJİTAL BASKI KONUSUNDA BİLGİLİ SULTANBEYLİ CİVARINDA İKAMET EDEN BAY VEYA BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beyaz Fırın Ataşehir

-Tercihen ilgili bölümlerinden mezun, -Tercihen en az 1 yıl grafik tasarım alanında deneyimli, -Tasarım gücü yüksek, -Mac ortamında çalışabilen, -Adobe programlarına hakim ( Freehand, Photoshop, illustrator v.b. ), -Görsel analiz ve tasarım yeteneği kuvvetli, yaratıcı,..

İstanbul Anadolu / Maltepe Tabela Art

Corel Draw ve Photoshop'u çok iyi derecede bilen; En az Lise mezunu Açık hava Tabela-Dijital Baskı ve Matbaacılık konusunda deneyimli Tercihen Tabela Sektöründe en az 5 yıl Çalışmış, Üretim ve baskı malzemelerini tanıyan, Müşteriyi ile diyalogu duzgun, Özverili ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kadıköy Copy Center

Bu sektörde çalışmış bilgili veya yetiştirmek üzere grafik bilgisi olan arkadaşlar aramaktayız..

İstanbul Anadolu / Pendik Ankara Reklam

İlan Detayları Reklam Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrübesi olan, - İlgili grafik programlarına hakim (Corel,photoshop,3d max) - Dikkatli, titiz ve detaylara önem veren, - Mev..