İstanbul Anadolu Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Pendik Ajans1 Matbaa

* İyi veya orta derece de CORELDRAW ve PHOTOSHOP bilen * Tercihen matbaa sektöründe deneyimi olan * Baskı öncesi hazırlıkları (renk ayrımı vb) yapabilecek * İstanbul anadolu bölgesinde ikamet eden..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mimart Yayıncılık

Firmamız bünyesinde görev alacak; Dergi yayıncılığı konusunda "tecrübeli" Özellikle indesign/photoshop/illustrator programlarına hakim, Anadolu yakasında ikamet eden Grafiker/Art Directör aramaktayız. ÖN GÖRÜŞMEYE GELMEYECEK ADAYLARIN BAŞVURU YAPMA..

İstanbul Anadolu / Maltepe Setay Ajans

Reklam hizmetleri(tabela-matbaa-logo-kurumsal kimlik-tasarım) reklam sektöründe ve corel draw programına hakim gelişime ve öğrenmeye açık bayan çalışma arkadaş aramaktayiz..

İstanbul Anadolu / Tuzla Beliz Bayrak Matbaa

Türkiye çapında Bayrak Matbaa Ambalaj Reklam ve Promosyon dallarında hizmet veren firmamıza grafik tasarım elemanı arıyoruz. Tuzla da ikamet eden veya en fazla tek vesait ile ulaşım sağlamaları, sigara kullanmamaları, düzgün diksiyonu, temiz giyimi ve pozitif düşünüp iletişim kolaylığı olanlar terci..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çizim Matbaa & Reklam

Çizim Matbaa & Reklam Sektörün,de Kendi çapında başarılı bir firma aradığımız ekip arkadaşı Grafiker olarak arıyorum maliye anlaşmalı bir firmayız maliye sistemini iyi bilmesi gerek Corel bilmesi gerekli..

İstanbul Anadolu / Maltepe Karde Tekstil

Sirketimiz penye ve dokuma imalatı ve ihracatı yapmaktadır.dijital baskıda deneyimli ,koleksiyonda hem kendi tasarımlarını yapacak hemde musteriden gelen baskıları revize edebilecek kabiliyette bizimle çalışacak baskı tasarımcısı aranıyor...

İstanbul Anadolu / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Danışmanlığın..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kızaklı Matbaa & Ajans

acıl matbaa ve reklam fırmamızda calisacak corel drav bılen deneyimli bay ve bayan elaman aranıyor..

İstanbul Anadolu / Maltepe Transkop Copy Center

Copy Center'e Bay/Bayan Eleman Dış mekan ,poster baskı,Ozalit,Katalog,Kitap Basımı Fotokopi Çekimleri Sprial cilt Amerikan cilt vs.gibi kopyalamaya ait tüm baskı çalışmaları yapılmaktadır..Bu Sektörde deneyimi olanlar dikkate alınacaktır. ARANAN ÖZELİKLER: *Pho..

İstanbul Anadolu / Kartal Hacıoğlu

Genel Nitelikler; - CorelDRAW, Photoshop ,illustrator Programlarına hakim, vektörel çizim geliştirme ve grafik tasarım süreçlerine hakim, - Tasarım yönü güçlü, hızlı fikirler üretip uygulayabilen, - Görsel gücü kuvvetli, - Müşterilerin iş takiplerini yapabilecek,..